İş dünyasını buluşturan düğün

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasını buluşturan düğün
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2012 00:00

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı ile Figen Çarmıklı’nın oğulları Gürhan Çarmıklı, yaklaşık yedi yıldır birlikte olduğu Duygu Yüceer’le görkemli bir düğün töreniyle evlendi.

Haberin Devamı

Çiftin Sheraton Otel’de gerçekleşen düğün törenine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal ve oğlu Ahmet Özal, Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda üst düzey isim katıldı.

29. evlilik yıldönümü

Geceye damadın babası Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, annesi Figen Çarmıklı, kız kardeşi Gözde Çarmıklı ile gelinin annesi Hülya Yüceer ve Volkan Dağtaş ev sahipliği yaptı. Düğüne İstanbul ve Ankara’da yaşayan Çarmıklı ailesinin hemen hemen tümü katıldı. Düğünün gerçekleştiği otelin balo salonu ve fuayesi, Gürhan Çarmıklı’nın Duygu Yüceer’e evlenme teklif ettiği, Fransa’nın güneyinde bulunan bir şatoya benzetilerek tasarlandı. Bej ve krem renklerinin hakim olduğu dekorasyonda, lila ve mor çiçeklerle bahçe ambiansı oluşturuldu.
Çiftin nikahını Melih Gökçek kıyarken, bakan Zafer Çağlayan’la birlikte damadın amcası Nurettin Çarmıklı ve Yenigün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün şahitlik yaptı. Bakan Çağlayan, genç çifte mutluluk dilerken kendisinin de eşi Songül Çağlayan’la birlikte evliliklerinin 29. yıldönümünü kutladıklarını söyledi. Nikah töreninin ardından mikrofonu eline alan Gürhan Çarmıklı, gecede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Haberin Devamı

Bu da içilmez mi?

Gecenin ilerleyen saatlerinde horon ekibi sahneye çıktı. Artvin Arhavi’li olan Çarmıklı ailesi de, horon ekibiyle birlikte horon tepti. Gecenin finalini ise Serdar Ortaç yaptı. Sahnede kaldığı süre boyunca Gürhan Çarmıklı’ya fazla alkol almaması yönünde tavsiyelerde bulunan şarkıcı, kendisine uzatılan şampanya şişesini ise “Bu da içilmez mi” diyerek kafasına dikti. Daha sonra genç çifti sahneye davet eden Ortaç, çifte birbirlerini ilk gördüklerinde ne hissettiklerini sordu.
Yedi yıl önce Bilkent Üniversitesi’nde öğrenciyken tanışan çift, düğünden sonra işletme masterı yapmak için New York’taki Columbia Üniversitesi’ne gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!