İş dünyasına 25 girişimci daha

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasına 25 girişimci daha
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 18:20

İş dünyasına 25 girişimci daha

Haberin Devamı

MANİSA'nın Yunusemre Belediyesi tarafından 1-4 Nisan arasında düzenlenen girişimcilik kursunu bitiren 25 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Yunusemre Belediyesi, Manisa İŞKUR İl Müdürlüğü ve KOSGEB tarafından 1-4 Nisan arasında düzenlenen 11. girişimcilik kursu tamamlandı. Eğitime katılan 25 kursiyer, sertifikalarını Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle aldı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, KOSGEB Manisa Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç, eğitmen Selim Başcan ve Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ile kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Yunusemre Başkan Yardımcısı Avşar, iş hayatına yeni girişimciler kazandırılmasının ekonomiye can olacağını ifade ederek, "Yeni girişimcilerin hayalleri, azimleri ve çalışkanlıklarıyla inanıyorum hem ülkemiz istihdamına hem de ekonomisine önemli kattılar sağlayacağına inanıyorum. Belediyi olarak iş hayatına yeni girişimciler kazandırmak için kurslarımız devam edecek" diye konuştu.

KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç ise törende yaptığı konuşmada, girişimcinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, yeni iş sahası kuracak olan girişimcileri KOSGEB'e beklediklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından girişimcilere sertifikaları dağıtıldı.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

  

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!