İş dünyası temsilcileri Antalya'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası temsilcileri Antalyada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 13:30

 İş dünyası temsilcileri Antalya'da buluştu

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - BATI Akdeniz Bölgesi'ndeki iş dünyasının temsilcileri, Antalya'da buluştu.

Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD), 2017 yılı 2'nci olağan toplantısını Akra Barut Otel'de gerçekleştirdi. Batı Akdeniz İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) ve federasyona bağlı derneklerin başkanlarının konuk olduğu toplantının ev sahipliğini ANTİKAD Başkanı Leman Sedef Tuna yaptı.

Toplantıya BAKSİFED Başkanı Ali Eroğlu, Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, Antalya Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) Başkanı Figen Sayın, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MANSİAD) Başkanı Turgay Akar, Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Başkanı Akın Tabaklar, Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği (IGSİAD) Başkanı Hasan Büyükçam ve BAKSİFED Danışma Kurulu Başkanı Ergin Civan katıldı.

Toplantıda söz alan başkanlar, derneklerinin, dernek yapılarının, bulundukları bölgelerdeki faaliyetlerin ve ekonomik dinamiklerin nelerden oluştuğunu anlattı. Dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren başkanlar, kadınların iş dünyasındaki aktif yaşantısının memnuniyet verici olduğunu, daha da yukarıya çekilmesi gerektiğini söyledi. Kadınlar ve erkeklerin iş dünyasında birlikte yürümeleri gerektiğine inandıklarını anlatan başkanlar, bölge bölge çalışılması konusunda birbirlerine destek olacaklarını kaydetti.

Bilgilendirme konuşmasına Türkiye Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından hazırlanan Eylül 2015, Aralık 2016 faaliyet sunumunu gerçekleştirerek başlayan Ali Eroğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. "Neden buradayız diyen" Eroğlu, "Hepimiz neticede iş dünyasının, yaşamın içerisindeyiz. Birçok ihtiyacımız var. Birçok meslek gurubunda farklı noktalara dokunabilecek durumundayız. Bu tanışıklık ve dostluğu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlerden beklentimiz büyük. Bölgesel hareket etme, bölgesel kalkınma bir işin, bir sektörün, bir konunun bölgesel olarak ele alınması ile katkı sağlanması, sizler tarafından bize talep olarak gelmesi, önemsediğimiz bir nokta" dedi.

Konuşmaların ardından davetliler ve ev sahibi ANTİKAD yönetimi ile üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!