“İRLANDALILARI SEVİNDİRMEYİZ”

Güncelleme Tarihi:

“İRLANDALILARI SEVİNDİRMEYİZ”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2012 00:00

Başkanı Bent Ahlat, Ankaragücü’nün genç kadrosunun play-off oynayacağına inandığını söyledi.

Haberin Devamı

“Sahadaki mücadeleyi ve hırsı gören taraftar, 2 hafta sonra tüm tribünü dolduracaktır.”

“A.Gücü olarak daha bir şey yapmadık. Tek yumruk olmayı öğrendik. Ankaragücü tarih olur, küme düşer diyenler, bu çocukların özverisini televizyondan izleyip ders almalı.”

“Bu gençlerin lig başından bu yana ortaya koydukları çaba ve emek, Ankaragücü’nün kötülüğünü isteyen içimizdeki İrlandalıların yüzlerini kızartacak.”


PTT Birinci Ligde 4. hafta geçilirken ilk puanını alan ancak rakiplerinin kazanması sonucu son basamağa inen Ankaragücü’nde Başkan Bent Ahlat’tan umutlu açıklamalar geldi. Geride kalan 4 haftada oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını belirten Ahlat, “Ben takımdan ümitliyim. Bu ekip, play-off’a kesin kalacak. Buna inancım sonsuz. Gol atmakta ve pozisyon almakta zorluk çekiyoruz. Onları da kısa zamanda aşacağız” dedi.
İç saha beraberliklerine prim düşünmediklerini ancak Manisaspor maçındaki mücadelenin karşılığı futbolcuların ödülü hak ettiğini vurgulayan Ahlat, şunları söyledi:
“Oyunculara prim dağıtacağız. Sahadaki görüntüler, hepimizi gururlandırdı. Taraftar, bütün oldu; oyuncularla teknik ekibi bir kez daha bağrına bastı, onlara sahip çıktığını gösterdi. Bir tane aykırı ses çıkmadı. Uzun bir aradan sonra, kimseye bir tane bile bedava bilet verilmedi. Yöneticilerimiz, bilet gişelerindeydi. Karaborsa bileti alıp maça giren olmadı. Satılan bilet sayısı, 4 bin 300 civarında. Daha önce bu rakamlar hiç açıklanır mıydı? 25 bin TL hasılat var. 3 hafta kaybeden bir takıma sahip çıktığını gösteren bu taraftarın, 2 hafta sonra tüm tribünü dolduracağına inanıyorum.”

Haberin Devamı

Küme düşer diyenlerin yüzü kızardı

Ankaragücü’nde yavaş yavaş yeni bir düzen kurmaya çalıştıklarını ama geçmiş dönemlerdeki karışıklık nedeniyle, ağır ilerlediklerini ileri süren Ahlat, şöyle konuştu:
“Camia olmayı öğrendik. Artık birlikte ağlayıp, birlikte gülüyoruz. Dantel işler gibi sabırlı ve özveriliyiz. (Ankaragücü küme düşer, tarih olur) diyenler ile ‘Ankaragücü maçlarını kaybetsin’ diye 4 gözle bekleyenlerin, bu çocukların sahadaki mücadelesini, azmini ve hırsını gördükten sonra yüzlerinin kızardığı inancındayım. Bu ekip, içimizdeki İrlandalılar’ı sevindirmeyecek. Ankaragücü olarak, yaşadıklarımızın ardından tek yumruk olmayı öğrendik.”

Haberin Devamı

Temizlik operasyonu detaylı sürüyor

“Geçmişte, bu kulübe bir aylığına gelip milyon dolarları alıp giden oyuncular olmuş. Kulübün kapısından girmiş ama hiçbir şey vermeden para kazanıp gitmiş yabancı futbolcular var. Bunlarla ilgili temizlik operasyonunu yürütüyoruz. ‘Hukuk savaşı’ sözümüzün arkasındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama hesaplar o kadar karışık ki, içinden çıkması uzun zaman alıyor. Bizim mücadelemiz, Ankaragücü’nü yaşatma mücadelesidir. Bizden daha iyisini yapmaya talip varsa, buyursun gelsin.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!