İpekyolu Belediyesi'nde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Güncelleme Tarihi:

İpekyolu Belediyesinde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 09:55

İpekyolu Belediyesi'nde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Haberin Devamı

VAN, (DHA)-VAN'ın İpekyolu Belediyesi,  6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği kanunu hükümleri doğrultusunda başlattığı iş sağlığı ve güvenliği  konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. 

İpekyolu Belediyesi, çalışanların sağlığını ve güvenliğini desteklemek ve verimliliği artırmak amacıyla başlatığı çalışmalarını sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, çalışanların karşılaşabilecekleri sorunları ve acil durumlar karşısında izleyecekleri yol konusunda eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarını sürdürürken, iş yeri hekimi tarafından da görevli personeller sağlık kontrollerinden geçirildi. Rahatsızlığı bulunan bazı çalışanlar ise sağlık kuruluşlarına yönlendirildi ve hazırlanan raporlar özlük dosyalarına eklendi.

Yetkililer, eğitim kapsamanda sahada çalışan personelin ilgili kanun çerçevesinde, çalışma esnasında giyilmesi gereken kıyafetler, yangın tüpleri , uyarı levhaları ve benzeri materyallerin kullanımının önemi vurgulanarak , güvenliği tehdit eden durumların en aza indirmesinin hedeflendiğini söyledi. Belediye yetkilileri, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında en önemli unsurlarından biri olan "iş sağlığı ve güvenliği" konusundaki çalışmaların bundan sonra da aynı hassasiyet ve kararlılıkla sürdürüleceği kaydedildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!