İpekoğlu "Play Off için kazanmak zorundayız"

Güncelleme Tarihi:

İpekoğlu Play Off için kazanmak zorundayız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 15:50

İpekoğlu "Play Off için kazanmak zorundayız"

Haberin Devamı

ADANA (DHA)PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, cumartesi günü sahasında Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Engin İpekoğlu, Play Off hedefine ulaşmak için Balıkesir maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
İpekoğlu şöyle konuştu "Bu hafta oynayacağımız Balıkesir takımı geçtiğimiz hafta farklı bir skorla maçı kazandı. Balıkesirspor bence takım kadrosu olarak, oynadıkları oyun olarak ligin gerçeklerini sahaya yansıtan bir takım. Yani iyi bir takım. Ama bizim de artık hedefimiz Play Off ise bu maçı kazanmak zorundayız.
Bu da bir gerçek, bu maçı kazandığımız taktirde yine iddamız Play Off doğrultusunda devam eder. Ancak alacağımız  1 beraberlik ya da mağlubiyet ile Play Off'a veda etmek zorunda kalabiliriz. Tabiki önümüzde oynayacak bir çok maç var. Bu anlamda baktığımız zaman yani kazanmak zorundayız. Tabi ki seyirci desteğine de açıkçası ihtiyacımız var. Mersin maçında tribünde olan taraftarlarımız Balıkesir maçına gelemeyecek, onun dışında Passoligi olan taraftarlarımızın özellikle bu maçta yanımızda olmalarını arzu ediyoruz. Tabiki, inşallah onların desteğiyle de maçı kazanırız." 
2-1 mağlup oldukları Altınordu maçını da değerlendiren İpekoğlu şunları söyledi "Maalesef ilk deplasman mağlubiyetimizide aldık. Yani oyunu değerlendirecek olursak çok fazla gol pozisyonu ürettiğimiz bir oyun değildi. Rakibin gollerinin dışında 1 ya da 2 tane pozisyon verdik. Belki pozisyon üretemememizin en büyük nedenlerinden bir tanesi saha şartları olabilir. Zemin kötü bir zemindi. Uygun atakta pozisyon üretme şansınız yoktu, yapacağınız tek şey rakip alanda basmak ve rakibi hataya zorlamaktı. Maalesef bunu da çok fazla başaramadık. Hesabımızda olmayan bir puan kaybıydı. En azından mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadığımızı düşünmüyorum. Maçın en kötü ihtimalle bizim açımızdan berabere bitmesi gerekiyordu."
DHA(AP)22.2.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!