İntihar girişimi kelepçeyle önlendi

Güncelleme Tarihi:

İntihar girişimi kelepçeyle önlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 18:06

İntihar girişimi kelepçeyle önlendi

Haberin Devamı

Berktuğ ÖNCÜ/ BURSA,(DHA)- BURSA'da sevgilisi ile sorunları olduğunu iddia eden genç, su bulunmayan Nilüfer Deresi üzerindeki köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bir türlü ikna olmayan genç, polis tarafından köprüye kelepçelendikten sonra yukarıya çekildi.
Olay, merkez Nilüfer İlçesi Nilüfer Deresi üzerinde bulunan köprüde meydana geldi. Üzerinde kimlik bulunmayan ve adının Ramazan A. olduğunu belirten genç, kız arkadaşı ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Bunalıma giren genç köprüye çıkarak kendini intihar etmek istediğini söyledi. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler genci  ikna etmeye çalıştı. Israrından vazgeçmeyen genç, "Abi arayın kız arkadaşımı son kez konuşmak istiyorum.  Ben çok sevdim onu. Kitaba el bastık. Birbirimizi bırakmayacaktık" dedi.
Yaklaşık 1 saat köprüde kalan genç, ikna çabalarına olumsuz cevap verince köprünün demirlerine kelepçelenerek halat ile yukarı çekildi. Sinir krizi geçiren Ramazan A.  güçlükle ambulansa bindirildi. Ramazan A. sağlık kontrolü için Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!