İnternet Artık Size Bağlı

Güncelleme Tarihi:

İnternet Artık Size Bağlı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2013 08:39

Süper İnternetli Tabletler, Süper Avantajlı Fiyatlarla Vodafone’da!

Haberin Devamı

Yeni Vodafone Süper İnternetli tablet portföyü ile son teknoloji tablet sahibi olma imkanı artık sizinle!

Artık Vodafone mağazalarını ziyaret ettiğinizde her bütçe ve ihtiyaca uygun Süper İnternetli tablet seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İşte yeni Vodafone Süper İnternetli tabletleri denemeniz için sebepler:

1. Her bütçe ve ihtiyaca uygun tablet Seçenekleri:
Süper İnternetli tablet portföyünde Apple, Samsung, Huawei ve Casper gibi dünyaca ünlü markaların ürettiği; iPad Mini, iPad Retina, Huawei MediaPad 7” Youth, Casper VIA 10”, Samsung Tab 3 7”, Samsung Galaxy Note 10.1 gibi modellerden oluşan 10’dan fazla tablet seçeneği bulunuyor.

2. Süper İnternetli Tabletler:
İçinde Vodafone Süper İnterneti ile birlikte sunulan tabletler, gittiğiniz her yerde Vodafone’un güçlü altyapısıyla internete bağlı kalmanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

3. Ödeme Kolaylığı:
Süper İnternetli tabletler, 12 ile 24 aylık kontrat seçenekleri ve aylık 25 TL’den başlayan süper avantajlı fiyatlarıyla Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunuluyor.

4. Satış Öncesi ve Sonrası Deneyim:
Vodafone’un Süper İnternetli tabletleriyle tablet dünyasına iddialı ve hızlı bir giriş yapmak isteyenler, Vodafone Cep Merkezleri’nde istedikleri cihazı deneyimleyebiliyor.

Siz de Vodafone’un Süper İnternetli Tabletleriyle ilgili detaylı bilgi almak için hemen en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne gidebilir veya internet sitemizdeki tablet bölümünde gezinerek tablet dünyasına adım atabilirsiniz: http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vodafone-tablet/index.php?&icmp=hp_supertabletler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!