İngiliz hasta Antalya'da sağlık buldu

Güncelleme Tarihi:

İngiliz hasta Antalyada sağlık buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 14:06

İngiliz hasta Antalya'da sağlık buldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - İNGİLİZ hasta Karie Norrgren, idrar yollarındaki rahatsızlığı nedeniyle geldiği Antalya'da, Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

İngiltere yaşayan ve idrar yolları rahatsızlığı şikayeti bulunan Karie Norrgren, tedavisi için Antalya'yı tercih etti. İnternet üzerinden Atatürk Devlet Hastanesi Uluslararası Hasta Birimi ile iletişime geçen Norrgren, 4 aylık e-mail trafiği sonrası Antalya'da tedavi olmaya karar verdi. 1 Mayıs'ta Atatürk Devlet Hastanesi'ne gelen Karie Norrgren, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Murat Doruk tarafından muayene edildi. Tetkikler sonunda hastanın ameliyat edilmesine karar verildi.

2 Mayıs'ta başarılı bir operasyon geçiren Karie Norrgren, taburcu edildi. Dr. Murat Doruk, operasyon sonrası bir haftalık süre zarfında hastanın taburcu edildiği belirtti. Dr. Murat Doruk, "İngiltere vatandaşı Karie Norrgren'in, tedavisi için ülkemizi tercih etmesi, bu tercihinde de bizi seçmesinden dolayı çok mutlu olduk. Ameliyatı oldukça başarılı geçti. Ülkesine dönmek üzere yapacağı yolculuk kendisi için herhangi bir sorun çıkarmayacak. Hastamızı oluşturulan network ile takip edeceğiz" dedi.

Türkiye'ye ilk kez geldiğini ve aldığı sağlık hizmetinden memnun kaldığını anlatan Karie Norrgren; "Sağlığım açısından geldiğim bu süreçte başta hekimim Dr. Murat Doruk olmak üzere beni yalnız bırakmayan Uluslararası Hasta Birimi'nde görevli Ayşe Kalkan'a ve tüm hastane çalışanlarına minnettarım" dedi.

Karie Norrgren, Antalya'yı çok beğendiğini gezmek için tekrar geleceğini de ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!