INELEX'te yenilikçi çözümler sergilendi

Güncelleme Tarihi:

INELEXte yenilikçi çözümler sergilendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2018 12:59

INELEX'te yenilikçi çözümler sergilendi

Haberin Devamı

İZMİR'de düzenlenen INELEX 11. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından profesyonel ziyaretçilerin akınına uğradı.

Efor Fuarcılık tarafından Ege Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (EAYSAD) işbirliği ile iki yılda bir düzenlenen INELEX 11. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı, Fuarizmir'de gerçekleşti. Bu sene 11'incisi organize edilen fuarda; konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı çözümler sergilendi. Yenilikçi çözümlerin sunulduğu INELEX 2018'de asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemler, teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller dikkat çekti.

Türkiye'nin tüm bölgelerinden asansör sektörünün paydaşları INELEX 11. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı'na geldi. Gürcistan, Ukrayna, Azerbaycan, Arnavutluk, Libya, Lübnan, Filistin, Fas, Tunus, Mısır, Fransa, Sırbistan, Malezya ve Sudan başta olmak üzere yaklaşık 30 ülkeden sektör profesyonelleri de fuarı ziyaret etti. Fuardaki ziyaretçi sayısının iki yıl önceki buluşmaya göre önemli ölçüde arttığı belirtildi.

Fuar kapsamında düzenlenen seminer ve paneller de ilgi gördü. Sektörün önde gelenleri ve Bakanlık temsilcileri sektördeki yenilikler hakkında davetlilere bilgi verdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!