kısa kısa eğitim

Güncelleme Tarihi:

kısa kısa eğitim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2003 20:32

Madeleine Albright Türkiye'de
Amerika Birleşik Devletleri eski dışişleri bakanı Madeleine Albright, Türkiye'de konferans verecek. 31 Ekim'de İstanbul'a gelecek olan Albright, konferansta bakanlığı döneminde global ticaretin gelişmesi için yürüttükleri projeleri ve dünya liderleriyle yaşadığı önemli anıları paylaşacak. Globalleşme ve etkileri üzerine sunum yapacak. Konferans, Garanti Bankası sponsorluğunda Capital dergisi tarafından düzenleniyor.

Bilgi için: capital@dbr.com.tr,0212 355 14 99

Telecomnet eğitimi
Nortel Networks Netaş'ın Telcomnet eğitim programı yeni eğitim döneminde Boğaziçi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde devam edecek. İletişim, bilgisayar ve ağ yapıları konularını içeren eğitim, ekim ayı sonunda başlayacak. Şirket, bu eğitim programını 2002'de Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ile başlattı. Eğitim, teknik konularda eğitim görmüş bilişim konusunda kendini geliştirmek isteyenlere, firmaların bilgi işlem sorumlularına hitap ediyor.

Bilgi için: www.telecomnet.cmpe.boun.edu.tr,

0212 257 31 27

Yöret toplantıları
Yöret Vakfı, akademik yıl boyunca ayda bir kez düzenlediği mesleki sohbet toplatılarının ilkini 4 Ekim'de gerçekleştirdi. Toplantılar Haziran 2004'e kadar devam edecek. İlk toplantıda meslek hayatında başlarken karşılaşılan güçlükler ele alındı. Toplantıya Yöret'ten Dr. Cem Kirazoğlu, Zeynep Yıldırım ve Özlem Ünlü ev sahipliği yaptı.

Bilgi için: 0212 219 28 67, www.yoret.org.tr

İngilizce eğitimi
İngiltere'de kullanılan İngilizce öğrenme metodu Callan Method, Merkezi Beşiktaş'ta bulunan EASYGO Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı tarafından Türkiye'de uygulanıyor. Tamamen soru-cevap tekniğine dayanan metodla, İngilizce'yi öğrenme süresinin normalin dörtte biri zamana ineceği ve haftada 80-100 arasında kelimenin öğretileceği iddia ediliyor. Callan Method üretsiz deneme dersleri için, (0212) 258 46 28 no'lu telefondan bilgi alınabilir.

Eğitim sempozyumu

Çağdaş Eğitim Vakfı'nın, Cumhuriyet'in 80'inci yılını kutlama programları kapsamında düzenlediği 'Çağdaş ve Laik Eğitimde Yeni Arayışlar, Yönelişler' konulu sempozyum, yarın 09.30-18.00 saatleri arasında Harbiye Askeri Müzesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. Sempozyumda, Cumhuriyet'ten bu yana eğitim alanındaki uygulamalar, gelişmeler, politikalar gibi konular, yetkililer, eğitimciler ve uzmanlar tarafından çeşitli boyutlarıyla ele alınarak incelenecek.


Anadolu mağazacılığı

Soysal Eğitim Danışmanlık tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 22-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 'Perakende Günleri 2003'de, 'Anadolu tadıyla İstanbul mağazacılığı' konusu ele alınacak. Konferansa, Artvin'in Yusufeli kasabasında bulunan dokuz metrekarelik dükkanında 12 yıldır düğmeden kabana çeşitli eşyalar satan Ayşe-Sani Gümüş çifti ve Urfa Birecik'te kendi deyimiyle 50 metrekarelik market işleten İdris Arslantaş konuk olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!