Aaa... Bülent çıplak!

Güncelleme Tarihi:

Aaa... Bülent çıplak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bodrum'da İbrahim Tatlıses'in otelinde tatil yapan Bülent Ersoy, dostlarıyla yaptığı yat gezisinde çıplak denize girerken paparazzilere yakalandı.

Bodrum'a tatile gelen sanatçı Bülent Ersoy, ilk gün tekne gezisinde çıplak denize girerken gazetecilere yakalandı.

Bodrum'a sanatçı İbrahim Tatlıses'in davetlisi olarak gelen Bülent Ersoy, önceki gece Tatlıses Otel'e yerleşti. Mangal partisinden sonra odasına çekilen sanatçı, gece dışarıya çıkmadı. Ersoy, dün öğle saatlerinde Gümbet Mevkii'ndeki İsis Tatil Köyü İskelesi'nden Sezen Aksu'nun eski eşi Sinan Özer'e ait Biga adlı süper lüks gulet tipi yata İbrahim Tatlıses ve konuklarıyla birlikte bindi. Yat, Akyarlar Köyü'ndeki Karaincir Koyu'na geldiğinde serinlemek için denize giren Bülent Ersoy, sürat motoruyla gelen gazetecilerin objektiflerine yakalandı. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince yatın iskelesine tırmanan Bülent Ersoy'un göğüsleri ortaya çıktı. Teknede bulunanların uzattığı pareoyu vücuduna saran Bülent Ersoy'un altına bir şey giymediği görüldü. Ersoy'u izleyen paparazzilerin bir kısmı sanatçının altında tanga olabileceğini söylerken, bir kısmı da tamamen çıplak olduğunu savundular.

Tatlıses kızdı

Fotoğrafının çekilmesine tepki gösteren sanatçının arkadaşı Hülya Ecin, tanıdığı basın mensuplarını cep telefonuyla arayıp fotoğrafın yayınlanmamasını istedi. İbrahim Tatlıses de, ‘‘Bülent Hanım'ı rahat bırakın’’ diyerek paparazzileri azarladı. Ersoy'un çıplak fotoğrafının çekilmesine çok üzüldüğü ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!