150 milyarlık aşkın fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

150 milyarlık aşkın fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kocasını sevgilisiyle yakaladı

Kocasının, sevgilisinden çocuğu olduğunu öğrenen Serpil Hanım boşanma davası açtı. Gizli aşkın fotoğraflarını delil gösteren eş, kocasından150 milyar tazminat istedi.

İŞADAMI eşi Nail Duymuş'un sevgilisinden bir çocuk sahibi olduğunu belirleyen ve birlikte çekilmiş fotoğraflarını ele geçiren Serpil Duymuş, boşanmak için soluğu mahkemede aldı, ayda 600 milyon lira nafaka ve 150 milyar lira tazminat istedi. Ev kadını Serpil Duymuş (29), İzmir Birinci Kordon'daki Majestic ve Jasmine barlarının ortağı olan eşi Nail Duymuş'un (40) kendisini aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı. Serpil Duymuş, yaptığı araştırmada, eşinin Şerife Bozkurt isimli bir kadınla yaşadığını, bu birlikteliklerinden 5 ay önce dünyaya gelen oğlunu da kendi nüfusuna kaydettirdiğini belgeledi.

Delil fotoğraflar

Kendisini yıllardır ihmal eden eşinin, sevgilisini herkese ‘‘Karım’’ diye tanıttığını öğrendiğini kaydeden Serpil Duymuş, bundan sonra evli kalmalarının mümkün olmadığını, boşanmak istediğini belirtti. Serpil Duymuş, 12 yıllık eşinin, sevgilisiyle sarmaş dolaş çekilmiş fotoğraflarını da delil olarak mahkemeye sundu. Nail Duymuş'un, İzmir'deki işyerlerinin dışında 3 ayrı taş ocağı işlettiğini ve geniş arazileri bulunduğunu öne süren genç kadın, İzmir 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada 75'i maddi 75'i manevi olmak üzere toplam 150 milyar lira tazminat istedi. Serpil Duymuş, ayrıca kendisi için 500, 10 yaşındaki oğlu için de 100 milyon lira olmak üzere ayda 600 milyon lira nafaka talep etti.

Koca: 8 yıldır ayrıyız

Yaklaşık 8 yıldır eşinden ayrı yaşadığını belirten işadamı Duymuş, bunun gecikmiş bir dava olduğunu söyledi. Eşinin iddiasının aksine zengin olmadığını öne süren Duymuş, ‘‘Tire'deki 10 milyarlık bir evimden başka mal varlığım yok. 3 yıldır taş ocağı işletmiyorum. İstediği parayı vermem mümkün değil. Ben oğlumun masraflarını zaten karşılıyorum. Velayetini de ona bırakmayacağım’’ dedi.

Ali ÖZKAYA/ İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!