İnderesi Tabiat Yürüyüş Parkurunda ilk etkinlik

Güncelleme Tarihi:

İnderesi Tabiat Yürüyüş Parkurunda ilk etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 15:59

İnderesi Tabiat Yürüyüş Parkurunda ilk etkinlik

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/BAHÇE (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE'nin Bahçe İlçesi İnderesi Tabiat Yürüyüş Parkurunda ilk etkinlik düzenlendi.
Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ODAK) tarafından yaklaşık 7 kilometrelik güzergahta gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğine 50 doğa sever katıldı.
Bahçe Kaymakamlığı tarafından, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) desteği ile tamamlanan ve Osmaniye Orman ve Su İsleri Şube Müdürlüğü'nün de paydaş olduğu 3 adet 'Doğa Yürüyüşü Parkurları' projesinden biri olan 'İnderesi Yürüyüş Parkuru'nda ki faaliyet 3 saat sürdü. Etkinliğe kulüp üyeleri ve doğa severlerin yanı sıra Osmaniye AFAD İl Müdürlüğü ve Osmaniye Orman ve Su İsleri Şube Müdürlüğü personeli de eslik etti. ODAK Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Doğan, yürüyüşün çok güzel ve kazasız bir şekilde geçtiğini, Kayın Ormanları ve essiz manzarası ile Osmaniye İline yeni bir doğa yürüyüşü parkuru kazandırıldığını, doğa severlerin ve manzara fotoğrafçılarının mutlaka buraya gelmeleri gerektiğini, proje kapsamında yer alan 'Kocacinar' ve 'Akçadağ' yürüyüş parkurlarında da kıza zamanda faaliyet göstereceklerini belirtti. Başkan Doğan, projeyi ile kazandıran Bahçe Kaymakamlığına, DOGAKA ve Osmaniye Orman ve Su İsleri Şube Müdürlüğüne doğaya olan ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

İE( ) 20.11.2017 (FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!