İncirliova'ya hizmette CHP ve MHP ortaklığı

Güncelleme Tarihi:

İncirliovaya hizmette CHP ve MHP ortaklığı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 13:42

İncirliova'ya hizmette CHP ve MHP ortaklığı

Haberin Devamı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde yerel yönetimlerin ortaklığında yapılacak Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile MHP'li İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yeri İncirliova Belediyesi'ne ait olan, yapımını ise Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin üstlendiği Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı. Tören öncesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu MHP'li Belediye Başkanı Gürşat Kale çiçeklerle karşıladı. Çerçioğlu, "Biz belediye başkanları seçiliriz ondan sonra tüm vatandaşlara eşit hizmet ederiz. Bugün de burada bunun bir örneğini yaşıyoruz. Gördüğünüz yer İncirliova Belediyesi'ne aittir. 7 bin 300 metrekare 7 katlı olacak ve 11 milyon 500 bin TL'ye mal olacak binayı ise biz yapıyoruz. Bu binayı İncirliova Beleidyesi ile ortak kullanacağız. Sizlere hizmet edeceğiz. İncirliova Belediye Başkanı'na da adil yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum. Biz buraya size hizmet etmek için geldik. Bu coşkuyu gördükten sonra kim tutar Büyükşehir Belediyesi'ni diyorum. Biz bugüne kadar İncirliova'ya 21 milyon TL yatırım yaptık. Bu bina bittikten sonra ise 32 milyon 500 bin TL olacak" diye konuştu.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ise birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek "Aydın Büyükşehir Belediyesine ve ekibine buradan İncirliova halkımız adına teşekkür ediyorum. Hizmette birlik ve beraberlik ruhunun en güzel örneklerinden birisi olacaktır. Bu hizmeti Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirmek üzere buradayız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Törende okunan duaların ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ile birlikte butona bastı.

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!