İnci Akü, Automechanika Dubai'ye katıldı

Güncelleme Tarihi:

İnci Akü, Automechanika Dubaiye katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:26

İnci Akü, Automechanika Dubai'ye katıldı

Haberin Devamı

OTOMOTİV endüstrisinin önemli fuarlarından Automechanika Dubai Fuarı'nın 14'üncüsü bu yıl 8 - 10 Mayıs tarihlerinde Dubai World Trade Center'da gerçekleştirildi. Türkiye akü sektörünün önde gelen firmalarından İnci GS Yuasa, İnci Akü markasıyla fuarda yer aldı.

Dünya çapında 59 ülkeden yaklaşık 2 bin firmayı buluşturan Automechanika Dubai Fuarı, binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. İnci Holding'in öncü kurumu İnci GS Yuasa da İnci Akü markalı Start - Stop EFB ve AGM serisi ürünleriyle fuarın ilgi çeken kurumlarından oldu.

İnci GS Yuasa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, “Türkiye akü sektörünün ihracat lideri olarak, uluslararası kurumları bir araya getiren bu fuarın sektör açısından büyük bir önemi olduğunu düşünüyoruz. Her yıl binlerce kurum için bir etkileşim fırsatı sunan böyle fuarlara katılmaya özen gösteriyoruz. 4 kıtada 80'in üzerinde ülkeye ihracat yapan bir kurum olarak, Türkiye akü sektöründe yıllardır sürdürdüğümüz ihracat liderliği konumumuzu daha da güçlendirmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Fuarda sergilenen Start-Stop sistemli yeni nesil araçlara yönelik uzun ömürlü ve yenilikçi ürünler sunan İnci Akü Start-Stop EFB ve AGM serisi ürünler büyük ilgiyle karşılandı.

Start-Stop teknolojisine sahip araçlar için özel olarak tasarlanan İnci Akü'nün Start-Stop EFB serisi çevre dostu özelliğiyle dikkat çekiyor. İnci Akü EFB, standart akülere göre 2.5 kat daha uzun ömürlü ve yüzde 15 daha fazla marş basma gücüne sahip. Yeni nesil araçlarda kullanılan geliştirilmiş ısıtma, elektronik eğlence, sürücü destek yardım sistemleri, iç ve dış aydınlatmalar ve benzeri donanımlar sebebiyle ihtiyaç duyulan yüksek enerji gereksinimlerini optimum düzeyde karşıladığı belirtilen İnci Akü Start-Stop EFB'nin, üst segment start-stop araçlar için en yeni teknolojilerle donatıldığı bildirildi.

Elektrik üreten frenleme sistemine sahip üst segment start-stop araçlar için dizayn edilen İnci Akü Start-Stop AGM Serisinin ise standart akülere göre 3.5 kat daha uzun ömürlü ve yüzde 30 daha fazla marş basma kapasitesine sahip olduğu vurgulandı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!