İmza Karın...

Güncelleme Tarihi:

İmza Karın...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2013 01:28

Bestekar Sokak’taki Homer Kitapevi’nde düzenlenen imza gününe İmza Karın kitabının mimarı Banu Tozluyurt, Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, Şengül Hablemitoğlu, Filiz Paşaoğlu, Hafize Süalp, Emel Mutlu, Bahar Karakaya, Zeynep Yaman ve Fatma Erdem nam-ı diğer Mavianne katıldı.

Haberin Devamı

Kendilerine kitapla mesaj verilen erkekler de yazar eşlerini yalnız bırakmadılar. Yoğun ilgiden memnun olan kadın yazarlar okurları ile sohbet edip, fotoğraf çektirdiler.
İlkim H.Karaca, Lale Manço Ahıskalı, Cemre Birand, Aylin Köksal, Vuslat Sena Akay gibi isimlerin de yer aldığı kitapta, “bazen kendinizi, bazen hayat arkadaşınızı, bazen de çok yakından tanıdığınız kişilerin en saklı hayallerini” bulmanız mümkün. “Kadın gözünden yaşamın detaylarını, kadının kalbinden geçen aşkın izlerini yakalamak isteyenlere farklı pencereler sunmayı” he hedefleyen kitabın telif geliri, kadınların huzurlu, mutlu ve kendilerini ifade edebilen bireyler olması için faaliyet gösteren Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği’ne (STET) bağışlanacak.

“İmza Ben” de geliyor

Haberin Devamı

İmza Kızın ve İmza Karın’dan sonra üçlemenin son kitabı İmza Ben için hazırlıklar devam ediyor. Banu Tozluyurt, yeni kitabın Şubat ayında yayınlanacağı haberini verdi. İmza Ben’in tüm geliri Türkiye Görme Özürlüleri Kitaplığı’na (TÜRGÖK) bağışlanacak ve sesli kitap haline getirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!