İlkadım'da spor coşkusu

Güncelleme Tarihi:

İlkadımda spor coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2017 20:16

İlkadım'da spor coşkusu

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - İLKADIM Belediyesi tarafından düzenlenen "2017 Spor Yatırımları Ödül Töreni” coşkuyla gerçekleştirildi.

İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törende, farklı branşlarda derece yapmış 150 sporcuya ödülleri takdim edildi. Ödül törenine Samsun Valisi Osman Kaymak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Necmettin Aygün, İller Bankası İl Müdürü Osman Nuri Başaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu, Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, ASKF Başkanı Şenel Aydın, sporcular ile aileleri katıldı.
Açılışta yaptığı konuşma ile gençlere teşekkür eden İlkadım belediye Başkanı Erdoğan Tok, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğini vurgularken, “İlkadım Belediye Başkanlığım dönemimde 2007 yılında hizmete açtığımız Mete Adanır Spor Salonumuzda ve yine geçen yıl hizmete açtığımız şuan programı icra ettiğimiz bu tesisimizde 17 farklı branşta 8 bin 790 gencimiz spor ile buluşuyor. Ayrıca 2 bine yakın hanım kardeşimiz bu iki tesisimizde ve diğer kültür merkezlerimizde step, aerobik, fitnes gibi imkanlardan faydalanarak sosyal faaliyetlerde bulunuyor” dedi.
BAŞKAN TOK; “ÜLKEMİZİN BAYRAĞINI GURULA DALGALANDIRDIK”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, işitme engelliler dünya birincisi olan, avrupa birincisi, avrupa ikincisi, avrupa üçüncüsü olan, Türkiye birincisi olan, balkan birincisi, ikincisi, üçüncüsü olan ve uluslararası turnuvalarda dereceler yapan sporcuları ödüllendireceklerini ifade ederek, "Bu gurur tablosunu hep birlikte yaşayacağız. Bu gençlerimiz katıldıkları turnuvalarda ülkemizin bayrağını gururla dalgalandırdılar ve milletimizin gücünü tüm dünyaya gösterdiler. Bu gençlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Bu gençlerimiz için yapılan her yatırım geleceğimizin sağlam temeller üzerinde şekillenmesini sağlar. İnsana yapılan yatırım memleketimiz için milletimiz için ülkemiz için yapılabilecek olan en önemli yatırımlardandır. Bizler spora gönül veren siz değerli hemşerilerimizin velilerimizin destekleriyle yatırımlarımıza hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah. Tekrar 2017 yılı spor yatırımları ödül törenimize teşriflerinden dolayı bizleri mutlu eden saygıdeğer valimize ve çok değerli katılımcılarımıza, sporcularımıza ve sporcu velilerimize çok teşekkür ediyor hepinizi sevgi saygı hürmet ve muhabbetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.
VALİ OSMAN KAYMAK’TAN BAŞKAN TOK’A TEBRİK
amsun’un spor altyapısı açısından Türkiye’de ilk üç sırada yer aldığını dile getiren Vali Osman Kaymak, “145’e yakın spor tesisimiz var. Lisanslı sporcu sayımız 43 bin civarında. Sporun insanlarımızı birleştiren, gençlerimizin sağlıklı olmasını sağlayan çok önemli bir uğraş olduğunu biliyoruz. Gerek Gençlik ve Spor Bakanlığımız, gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerekse de ilçe belediyelerimiz bu konularda çok ciddi çalışmalar yapıyorlar. Uyuşturucuyla ve madde bağımlılığıyla mücadelede de spor çok önemli bir aktivite. Onun için her ailenin çocuğunu öğrencilik yıllarında bir spor ve müzik alışkanlığına yönlendirmesini çok önemsiyoruz. İlimizde spor için çok güzel bir ortam var. İlkadım İlçemizde ise spor yatırımlarının böylesi başarılar getirdiğini gurula görüyoruz. Bu başarılarından, gençlere ve spora verdiği değerden dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u tebrik ediyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!