Ilıcalı: Centilmenliğe gölge düşürüldü

Güncelleme Tarihi:

Ilıcalı: Centilmenliğe gölge düşürüldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 11:26

Ilıcalı: Centilmenliğe gölge düşürüldü

Haberin Devamı

 ERZURUM,(DHA)- Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup iddialı ekiplerinden B.B. Erzurumspor'un dün İstanbul'da Bahçelievler İl Özel İdare Stadında dün oynadığı İstanbulspor maçında centilmenliğe gölge düşürüldüğünü belirtti.

B.B. Erzurumspor'un 2-1 yenildiği maçı izleyen ve sonrasında bir değerlendirme yapan Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, İstanbulspor- BB Erzurumspor maçın öncesinde yaşanan olaylara tepki gösterdi. BB Erzurumspor' a büyük bir haksızlık yapıldığını savunan Ilıcalı, olayların başlaması ile birlikte B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın rahatsızlanarak çimler üzerinde tedavi edildiğini bildirdi. Trübünde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in İstanbulspor taraftarının sözlü tacizine uğradığını hatırlatan Mustafa Ilıcalı, şunları söyledi:
"B.B. Erzurumspor ile İstanbulspor'un karşı karşıya geldiği maçta yaşanan olaylar, sporun kaynaştıran yönünü ve centilmenliğe gölge düşürdü. Ben ne bir hukukçuyum ne bir emniyet görevlisi ne de futbol federasyonunun bir temsilcisiyim. Şehrinin tüm unsurları ile ön planda olmasını isteyen, bunun için mücadele eden bir siyasetçiyim. BB Erzurumspor'un yanında olmak ve onların mutluluğuna, sevincine ortak olmak için gittiğim maçta şahit olduğum şeyler karşısında çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Öyle sanıyorum ki bazı insanlarımız halen sporun neden yapıldığının farkında değiller. Birleştirmek, kaynaştırmak, barış için yapılan sporu maalesef bu şekilde tatsız olayların yaşandığı ortamlara çeviriyorlar. BB Erzurumspor' a büyük bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu nedenle de yetkililere sesleniyorum. Maçın başlamasından önce ve maç süresince yaşananlar kayıt altındadır. Lütfen bu kayıtları inceleyin, siz de göreceksiniz haksızlık  yapıldığını. Bu maçın iptal edilmesi gerektiğine inanıyorum."
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!