Ilıca Plajı tatilcilerin çekim merkezi oldu

Güncelleme Tarihi:

Ilıca Plajı tatilcilerin çekim merkezi oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 11:38

Ilıca Plajı tatilcilerin çekim merkezi oldu

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme İlçesi'ndeki turizmci Bilal Aşkar, Ilıca Plajı'nın kumun inceliği ve denizin mavi tonlarıyla turistlere, dünyada eşi benzeri bulunmayan bir tatil fırsatı sunduğunu ifade etti.

Çeşme'deki Ceshme Plus Oteli'nin Genel Müdürü Bilal Aşkar, plajların Çeşme'ye önemli değer kattığını vurgulayarak, otelin dünyaca tanınan Ilıca Plajı'nın yanında yer almasıyla çok şanslı bir konumda olduğunu vurguladı. Aşkar, "Ilıca Plajı'nın kumu, insanların ayaklarını rahatsız etmeyecek inceliktedir. Ilıca denizi de mavinin her tonunu barındırırken temizliği ve berraklığı ile dikkatleri çekiyor. Ilıca Plajı, gerçekten Çeşme'ye önemli bir değer katıyor. Çeşme, bu anlamda çok şanslı bir ilçe. Biz de turizm sektöründe hiç yara almadan sıkıntılı dönemi atlatmaya çalışan bir işletmeyiz. Doğru pazar, doğru stratejilerle ilerleyip, bu meşhur Ilıca Plajı'nın avantajıyla birlikte, işletmemiz misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor" diye konuştu.

"TERMAL KÜR MERKEZİ TURİZMİN SÜRESİNİ UZATACAK"

Haziran ayında olumsuz hava şartları yaşadıklarını dile getiren Aşkar, "Ama beklentimiz, bayram tatili ile birlikte yaz sezonunun daha iyi geçeceği yönünde. Temmuz ve ağustos aylarının dolu geçeceğini söyleyebiliriz. Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin de içinde yer aldığı TETUSA şirketinin önemli yatırımları söz konusu. Çeşme'de turizmin 12 aya çıkabilmesi için Termal Kür Merkezi projesi var. Termal Kür Merkezi hayata geçince, Çeşme turizmin 12 yayıldığı bir turizm cenneti olacak" dedi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!