İlgi azaldı, intihar şov bitti

Güncelleme Tarihi:

İlgi azaldı, intihar şov bitti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 10:51

İlgi azaldı, intihar şov bitti

Haberin Devamı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da, yaklaşık 25 metre yükseklikteki köprüye çıkarak intihar edeceğini söyleyen 16 yaşındaki O.H., kalabalığın dağılması ve ilginin azalması üzerine eyleminden vazgeçerek çıktığı yerden indi.

Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Caddesi Kadınyarı'ndaki köprünün altındaki güçlendirme demirlerine dün saat 18.00 sıralarında çıkan O.H.'yi görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Acil çağrı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, daha önce pek çok kez intihar edeceğini söyleyerek çatı, falezler ve üst geçitlere çıkarak panik yaratan O.H.'yi, eyleminden vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştı.

SELFİE YAPTI

Polisin ikna çalışmaları sırasında O.H.'nin cebindeki cep telefonunu çıkarıp öz çekim yapması dikkati çekti. 50 liraya ihtiyacı olduğunu anlatan O.H., paranın verilmesi halinde aşağı ineceğini söyledi. Yaklaşık bir saat yaklaşık 25 metre yükseklikteki köprü demirleri üzerinde oturan O.H., çevredekilerin dağılması, ilginin azalması üzerine bulunduğu yerden indi.

BİR DAHA YAPARSA DOLANDIRICILIKTAN İŞLEM YAPILACAK

O.H.'nin daha önce de intihar edeceğini söyleyerek para istediği, çevredekilerden para aldıktan sonra eyleminden vazgeçtiği kaydedildi. Polis, O.H.'yi bir daha benzer eylemde bulunması halinde gözaltına alarak 'adli makamları meşgul etme ve dolandırıcılık' suçlarından işlem yapacağı yönünde uyararak serbest bıraktı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!