İlçe protokolünden emniyet teşkilatına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

İlçe protokolünden emniyet teşkilatına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 14:37

İlçe protokolünden emniyet teşkilatına ziyaret

Haberin Devamı

Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ, (Hatay), (DHA)- HATAY’ın Altınözü ilçesinde ilçe protokolü Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıldönümünde Altınözü Emniyet Amirliği’ni ziyaret etti.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Sürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven, MHP İlçe Başkanı Adem Türk, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez ve beraberindekiler İlçe Emniyet Amiri Mehmet Veysel Işık ve emniyet mensuplarını ziyaret etti.
SİZLERE MİNNETTARIZ
Ziyarette konuşman Başkan Sarı, “Emniyet ve eğitim kurumları bizim en çok önem verdiğimiz kurumlardır. Bu yüzden eğitimcilere ve güvenlik güçlerimize çalışmalarında her türlü kolaylığı sağlamak için ayrıca özen gösteriyoruz. Sizler vatanımızın savunmasında, tüm tehlikelere karşı vatandaşlarımızın canlarını, mallarını koruyorsunuz. Sizlere minnettarız. 2 asra yaklaşan tecrübeyle Türk Emniyet Teşkilatı ülkemizin gözbebeği olmaya devam edecektir. Bu vesileyle hepinizin 10 Nisan Polis Günü’nüzü kutluyor, şehit polislere Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından MHP İlçe Teşkilatı, amirlik bünyesindeki birimleri dolaşarak polislere ve çalışanlara karanfil hediye etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!