İlber Ortaylı hayranlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

İlber Ortaylı hayranlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 16:43

İlber Ortaylı hayranlarıyla buluştu

Haberin Devamı

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi tarafından düzenlenen 2'nci Kitap Fuarı'nda tarihçi Prof. Dr. İlbey Ortaylı hayranlarıyla buluşup kitabını imzaladı.
Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2'nci Kitap Fuarı'nın 4'üncü gününde tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı okurlarıyla buluştu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın da yazarların imza günlerine katılırken, stantları ziyaret ederek plaket takdim etti. İlber Ortaylı, okurlarından yoğun ilgi gördü. Ortaylı, "Çok seviniyorum, tüm okurlarımız ilgililer. Isparta Kitap Fuarı memnuniyet verici, inşallah devam eder. Okuyucu kompozisyonunu da seviyorum. Bu şehirde de olması hoş. Burası bir üniversite şehri" dedi.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da "Bugün de fuarımıza yoğun ilgi var. Bu kalabalıkla büyük bir coşku doğdu. Yazarlarımıza büyük ilgi var. Okumak isteyen bir kitle var. Bu geçen sene ilkini düzenlediğimiz fuarda da ortaya çıkmıştı. Bu seneki fuarımızda da son derece kalabalık var. Komşu vilayetlerimizden de akın akın geliyorlar. Yazarlarımızın imza günlerine de yoğun ilgi var, binlerce okuyucu, kitap sever kuyrukta bekliyor. Kesin olmamakla birlikte İlber Ortaylı beyi bir kez daha davet etmek istiyoruz ve sevenleriyle büyük bir söyleşi yaptırmak istiyoruz. Zamana sığmadı, imza attıramayan kitapseverlerimizle Sayın Ortaylı'yı bir kez daha buluşturmayı hedefliyoruz. Yazarlarımızı Isparta'da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!