İlahiyat Fakültesi Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi

Güncelleme Tarihi:

İlahiyat Fakültesi Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:12

DİCLE ÜNİVERSİTESİ (DÜ) İLAHİYAT FAKÜLTESİNE YENİ BAŞLAYAN HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNE ÜNİVERSİTE VE ÇEVREYLE UYUM SAĞLAMALARINI KOLAYLAŞTIRMAK, ÜNİVERSİTENİN YAPISINI VE OLANAKLARINI TANIMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ.

Dicle Üniversitesi (DÜ) İlahiyat Fakültesine yeni başlayan hazırlık sınıfı öğrencilerine üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon eğitimi verildi.
Kongre merkezinde gerçekleşen eğitime İlahiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Abdulkerim Ünalan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Necim Çelik, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İlahiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Abdulkerim Ünalan bir konuşma yaptı. Ünalan, öğrencilere öğrenim sürdürecekleri bölümleri tanıtmak, uyum sürecini hızlandırmak için oryantasyon eğitimi düzenlediklerini belirterek, bilgi, deneyim ve tecrübelerini aktardı.
İlahiyat Fakültesi öğrencisi olmanın verdiği misyon ve sorumluluğun bilincinde olunması gerektiğini belirten Ünalan, “İlahiyat Fakültesinde eğitim alan tüm öğrencilerin fakültenin ahlakına layık olması gereklidir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!