İkinci el oto galerilerinin Otonomi'ye taşınması

Güncelleme Tarihi:

İkinci el oto galerilerinin Otonomiye taşınması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 11:57

İkinci el oto galerilerinin Otonomi'ye taşınması

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA 18. İdare Mahkemesi, ikinci el oto alım satımı yapan galerilerin Akyurt'taki Otonomi'ye taşınmasına ilişkin alınan Büyükşehir Belediye Meclis Kararı'nın “yürütmesinin durdurulması talebiöne ilk reddi verdi.
Büyükşehir Belediye Meclisi'nce 14 Ocak'ta oybirliğiyle alınan kararın ardından sözkonusu galeriler, kararın yürütmesinin durdurulması talebiyle mahkemeye başvurmuştu. Ankara 18. İdare Mahkemesi de bu başvuruların ardından “yürütmeyi durdurma talepleriöne karşı ilk reddini vermiş oldu. Mahkeme'nin oy birliğiyle alınan karar metninde, “…Yürütmenin durdurulması isteminin reddine…ö ifadelerine yer verildi.
TIR-KAMYON PARKLARININ TAŞINMASINA DA ONAY
Mahkeme tarafından verilen ikinci karar ise yine Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 15 Ocak'ta alınan Şaşmaz'daki ruhsatsız ve usulsüz ticari amaçlı otopark işletmeciliği yapan kişi ve kuruluşlar ile cadde üzerine park eden ağır tonajlı araçların Kazan'da yapılan tesislere taşınmasına yönelik oldu.
Ankara 18. İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararına karşılık olarak sözkonusu işyerlerinden bazıları tarafından açılan yürütmenin durdurulması talebini de reddetti. Zabıta Dairesi Başkanlığı, alınan kararın ardından sözkonusu bölgedeki ruhsatsız ve usulsüz ticari amaçlı otopark işletmeleri ile ağır tonajlı araçların Kazan'daki tesislere taşınması için çalışmalar yapmış ve Şaşmaz'da trafiğin rahatlatılması sağlanmıştı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!