İki yakın arkadaş asılı halde bulundu

Güncelleme Tarihi:

İki yakın arkadaş asılı halde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2008 07:00

Esenyurt’ta iki hafta önce devamsızlık yüzünden okuldan atılan 18 yaşındaki Coşkun Değirmenci ve okuldaki en yakın arkadaşı 19 yaşındaki Emrah Tepeli birlikte intihar etti. Gençlerin cesetleri 13 Mart’ta okulları Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nin karşısındaki inşaatın demirlerine iple asılı halde bulundu.

İKİ hafta önce devamsızlık yüzünden Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nden atılan Coşkun Değirmenci (18), okuduğu Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nin karşısında bulunan inşaatta arkadaşı Emrah Tepeli’yle (19) birlikte asılı olarak bulundu. Coşkun Değirmenci’nin ayrıldığı kız arkadaşına "Barışmazsan intihar ederim" dediği ve barış teklifi kabul edilmeyince intihar ettiği öne sürüldü.

Coşkun Değirmenci’yi tanıyan okul arkadaşlarından biri "Kız arkadaşı barışmayı kabul etmedi. O da daha önce kız arkadaşının hediyesi olan tişörtü giyip intihar etti. Emrah ile kankaydılar. Beraber kendilerini asmışlar" dedi.

Coşkun Değirmenci ile Emrah Tepeli’nin cesetleri 13 Mart günü saat 20.00 sıralarında İncirtepe Mahallesi, Mandıra Caddesi üzerindeki inşaatın demirlerine iple asılı halde bulundu.

İncelemenin ardından cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Coşkun Değirmenci ile Emrah Tepeli Esenyurt’ta toprağa verildi. Fatih Sultan Mehmet Lisesi öğrencileri Coşkun Değirmenci ile Emrah Tepeli’nin çok iyi arkadaş olduklarını söyledi.

Umutsuz aşk intiharı

Coşkun Değirmenci (üstte) ve Emrah Tepeli (solda) çok yakın iki arkadaştı. İki genç bir inşaatta iple asılmış olarak bulundu. Arkadaşları, "Coşkun’u sevgilisi reddetti, birlikte intihar etmişler" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!