‘İki ülke tek kart’ sınırları kaldırdı

Güncelleme Tarihi:

‘İki ülke tek kart’ sınırları kaldırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 11:22

Almanya’da büyümeye devam eden Turkcell Europe, son olarak Remscheid kentinde satış noktası açtı. Açılışa katılan Turkcell Europe Pazarlama Sorumlusu Zafer Karaca, Almanya’da yüzlerce Turkcell Europe satış noktası bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

‘İKİ ülke tek kart’ sloganıyla Türk müşterilere cazip gelebilecek yeni paketler sunduklarını belirten Turkcell Europe Pazarlama Sorumlusu Zafer Karaca, şunları söyledi:

“Almanya’daki Türklerin kullanım alışkanlıklarına uygun tarifelerimiz var. Biz tarifelerimizde sınırları ve sınırlandırmaları kaldırdık. Artık abonelerimiz hem Almanya’da, hem de Türkiye’de aynı tarifeyi kullanabiliyor. ‘Türkiye’ye gittiğim zaman farklı bir paket, farklı bir hat, farklı bir kart alayım’ dönemi son erdi. Abonemiz burada kullandığı tarifeyi bire bir, hiçbir ek ücret ödemeden Türkiye’de kullanabilir. Cep telefonunu havaalanında açtığı zaman interneti de kullanmaya devam edebilir.”

‘İki ülke tek kart’ sınırları kaldırdı

Haberin Devamı

İNTERNETTEN SİPARİŞ
Turkcell Europe kartlarının ayrıca, Deutsche Telekom bayilerinde satıldığını hatırlatan Karaca, “Tabii ki vatandaşlarımız, web sitemiz www.turkcell.de üzerinden de Turkcell Europe kartlarını sipariş edebilir” dedi.
RAHATÇA GÖRÜŞEBİLİYORLAR
Remscheid’da City MediaKing adlı bayiyi açan Ahmethan Baykuş ise “10 yıldır bu sektörde çalışıyorum. Buradaki Türkler, Turkcell sayesinde uygun tarifelerle Türkiye’deki akrabalarıyla rahatça görüşebiliyor. Turkcell Europe, Almanya’da Deutsche Telekom ile birlikte çalıştığı için verdiği hizmet çok kaliteli” diye konuştu.

‘İki ülke tek kart’ sınırları kaldırdı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!