İki kentte korkunç kaza

Güncelleme Tarihi:

İki kentte korkunç kaza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 16:50

Bursa'da üst geçitte arkadan gelen ambulansa yol vermek isteyen sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince köprüde asılı kaldı. Aracın aşağı düşmemesi bir faciayı önlerken, Ankara'da ise öndeki TIR'a çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Haberin Devamı

Bursa’da, üst geçitte ilerlediği sırada gelen ambulansa yol vermek isteyen hafif ticari aracın sürücüsü, yağmurdan kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü yitirdi. Kayan araç, korkuluklara çarpıp asılı kaldı.

İki kentte korkunç kaza


Kaza, merkez Osmangazi İlçesi Şehreküstü Meydanı’ndaki üst geçitte meydana geldi. 53 yaşındaki Ahmet Mercan, yönetimindeki 16 RK 415 plakalı ticari araç ile Muradiye Devlet Hastanesi’ne giderken, arkasından gelen ambulansa yol vermek için direksiyonu sağa kırarak frene bastı. Yağmur yüzünden kayan araç, bariyere çarparak, 10 metre yükseklikte asılı kaldı. 

Facianın eşiğinden dönüldüğü kazayı yara almadan atlatan Ahmet Mercan, araç içersinden çıkarak trafik ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından ilk olarak araca ok gibi saplanan bariyer demirleri kesildi. Daha sonra çelik halatlar yardımı ile araç asılı kaldığı yerden kurtarıldı. Kaza nedeniyle Bursa şehiriçi trafiği felç olurken ana caddelerde uzun araç kuyrukları meydana geldi.

İki kentte korkunç kaza


TIR'A ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
 

Haberin Devamı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde ise bir otomobilin TIR'ın dorsesine çarpması sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Mehmet Cemal İmaretoğlu idaresindeki 06 MJL 37 plakalı otomobil, Çubuk-Şabanözü yolu Handeresi mevkisinde karşı yönden gelen Ferdi Çakmak yönetimindeki TIR'ın çektiği 27 P 4288 plakalı dorsesine çarptı.

Kazada otomobilde bulunan Murat Gökdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta sıkışan sürücü ile Kadir Aydoğdu, itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkarılarak Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan olay yerinden ayrılan tır sürücüsü, Şabanözü ilçesinde jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!