İKÇÜ'de yılsonu coşkusu

Güncelleme Tarihi:

İKÇÜde yılsonu coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 14:26

İKÇÜ'de yılsonu coşkusu

Haberin Devamı

İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) 2016/2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nı, eğlenceli etkinliklerle noktalıyor. İKÇÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen birbirinden renkli organizasyonlarda, öğrenciler bütün yılın stresini geride bıraktı.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında, Adalet Bakanlığı'na bağlı, infaz koruma memurlarından oluşan 8 kişilik CTE Grubu, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Hekim Hacı Paşa Konferans Salonu'nda gençleri müziğe doyurdu. Anadolu rock tarzında yaptıkları müzikleriyle üniversitelilerin beğenisini toplayan grup, hareketli ezgilerle gençleri final stresinden uzaklaştırdı.

ANADOLU DİLE GELDİ

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir başka program ise Murat Atmaca yönetiminde, Çiğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Türk Halk Müziği Korosu'nun verdiği müzik ziyafeti oldu. Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen konserde, Anadolu'nun her yöresinden ezgiler seslendirildi. Farklı mesleklerden olmalarına rağmen profesyonel ruh taşıyan koronun korist ve solistleri seslendirdikleri eserlerle, dinleyicileri Anadolu'nun belkide hiç gitmedikleri diyarlarına götürdü.

İKÇÜLÜ GENÇLER SAHNEDE

İKÇÜ Tiyatro Topluluğu öğrencileri ise yıl sonu etkinlikleri kapsamında beğeni toplayan bir sahne performansına imza attı. William Shakespeare'in en kısası olmasının yanında en önemli trajedilerinden biri olan Macbeth isimli tiyatro oyununu sergileyen gençler, hocalarından ve öğrenci arkadaşlarından tam not aldı.

POPUN KRALI İKÇÜLÜ GENÇLER OLDU

İKÇÜ Müzik Topluluğu öğrencileri ise yeteneklerini, Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirdikleri pop müziği performansı ile gösterdi. MFÖ'den söyledikleri parçalarla nostalji rüzgarı estiren gençler, hareketli parçalarla salonu coşturmayı başardı.

COLOUR GAME İLE RENKLENDİLER

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Çiğli Ana Yerleşkesi'ndeki en renkli etkinlik ise Colour Game oldu. Kampüste bir gelenek haline gelen Colour Game etkinliğinde buluşan gençler, önce boyaları birbirlerine püskürttü, ardından da suyla buluşturunca ortaya birbirinden renkli görüntüler çıktı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!