İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli

Güncelleme Tarihi:

İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 14:09

İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatarak, maddi imkansızlık, bakımsızlık veya yağmur sularından zarar gördüğü için yıkılmak üzere olan evlerini yeniledi.
Vatandaşların başvurusu üzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilçimen, Barış ve Çay Barış mahallelerinde yaşayan 3 ailenin zarar gören konutlarında kapsamlı tadilat işlemleri gerçekleştirdi. Duvarları ve çatıları yenilenip güçlendirilen evlerin sıvası ve boyası da yapıldı.
Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, sosyal belediyecilik ilkesiyle insan ve vatandaş odaklı hizmet verdiklerini belirterek, "Belediyemize başvurup evlerinde tadilat isteyen vatandaşlarımızın talebi en kısa sürede incelenip değerlendirilmektedir. Ardından da belirlenen program kapsamında fen işleri ekiplerimiz bu evlerde yenileme işlemi gerçekleştirmektedir. Önceliğimiz insandır. Bu nedenle birincil görevimiz, zor günlerinde vatandaşımızın yanında olmaktır. Vatandaşlarımızın yüreğine dokunmaya, onlarla her fırsatta buluşup dinlemeye devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bundan sonra da talep ettikleri hizmetleri zamanında ve eksiksiz yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve sağlıklı bir şehirde yaşamaları için, belediyemiz imkânları ölçüsünde kesintisiz hizmet vermeye, projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!