Iğdır Belediyesinde çalışamalar devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Iğdır Belediyesinde çalışamalar devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 12:59

Iğdır Belediyesinde çalışamalar devam ediyor

Haberin Devamı

Suat DENİZ / IĞDIR, (DHA)Iğdır Belediyesi asfalt, kaldırım, kilit parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, su ve kanalizasyon çekimi, park ve bahçelerdeki çalışmaları devam ediyor
    Belediye Başkanı Murat Yikit, "2017 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı belediyeni bütün imkanları seferber edilerek  çalışmalar son hızıyla devam etmektedir. Şu an itibari ile Nuh nebi cami etrafını bitirdik. Bu yıl 20 kilometreye yakın asfalt döktük, mevsimsel koşullara göre 10 klometre daha yapmayı hedefliyoruz. Döktüğümüz asfalta da yol çizgileri çizerek halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Iğdır Belediye Başkanlığının aralıksız devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra şehir genelinde kilitli parke, bordür yapım çalışmaları da devam ediyor. Mahallelerde yaptığımız asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyoruz" dedi.
    Şehirleşmenin en önemli ayağının yollar olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Murat Yikitkunaşımasını söyle tamamladı:
    "Yapılan çalışmalarla Iğdır’ı daha çağdaş ve güzel bir görünüm kazandıracağız. Hizmetlerinin vatandaşların talepleri doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Amacımız 2017 yılı içerisinde özellikle ara sokaklarda tahribata uğrayan yolların tamamına yakınını asfalt ve parke ile buluşturmak. Asfalt çalışmamız ile birlikte eş zamanlı olarak farklı noktalarda parke döşeme çalışmalarımızda devam etmektedir. 2017 yılı için 70 bin ton asfalt yaklaşık 30 kilometreyol, 190 bin metreküp parke yaklaşık 20 kilometre yol yapmayı planlıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!