İDAŞ'ın Antalya mağazası açıldı

Güncelleme Tarihi:

İDAŞın Antalya mağazası açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 14:46

İDAŞ'ın Antalya mağazası açıldı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - İSTANBUL'da 1967 yılından beri yaylı yatak üretimi yapan İDAŞ'ın Antalya Bölge Müdürlüğü mağazası açıldı.

Kırcami Mahallesi Perge Bulvarı'ndaki Şerife Kahraman İş Merkezi'ndeki İDAŞ mağazasının açılışına Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, mağaza işletmecileri Aslı Kendiroğlu ile Hayrettin Bekler iş adamları katıldı.

Mağazada tanıtımı yapılan ve satışa sunulan İDAŞ'ın yeni nesil yaylı yatakları hakkında bilgi alan Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, işletmeye bol kazanç dileğinde bulundu. İşletmecisi Aslı Kendiroğlu da İDAŞ'ın 1965 yılında kurulduğunu, 1967'de üretime geçtiğini, kurulduğu günden bugüne milyonlarca tüketiciye ulaştığını kaydetti.

Aslı Kendiroğlu, "İDAŞ, yenilikçi anlayışı ve çalışanlarının edindiği 50 yılı aşkın tecrübeyle yaylı yatak sektörünün aranan markası haline gelmiştir. 2016'da SALKTEKS ailesine katılan İDAŞ, 50 yıldır var olan markasına yeni ailesiyle yeni bir vizyon, taze bir soluk kazandırdı. İDAŞ, yarım asırlık ustalığını yeni dünya sanatıyla birleştirdi, 2016 kreasyonunu tüketicinin beğenisine sundu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!