İçmeler Mesire Alanı'na yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

İçmeler Mesire Alanına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 16:19

İçmeler Mesire Alanı'na yoğun ilgi

Haberin Devamı

EKİNÖZÜ (Kahramanmaraş), (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın şifalı acı içme suyu ile ünlü olan Ekinözü İlçesi'nin Yukarı İçmeler bölgesine yapılan mesire alanı vatandaşların büyük ilgisini görüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 metrekarelik alana yaptırılan Yukarı İçmeler Mesire Alanı, piknik yapmak ve dinlenmek isteyen vatandaşların her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlendi. Restoranı, göleti, çocuk oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları, kameriye ve piknik masalarıyla mesire alanı hem ilçe halkının hem de tatil için şehre gelenlerin aileleriyle vakit geçirebilecekleri güzel bir alan oldu.
Mesire alanında kimi vatandaşlar çocuklarını salıncakta eğlendirirken kimileri belediye tarafından yaptırılan barbekülerde mangal yaparken kimileri de ağaç altında dinlenerek temiz havadan istifade ediyor. Aydınlatma çalışmaları sayesinde vatandaşlar mesire alanına akşamları da gidebiliyor.
Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, mesire alanının Yukarı İçmeler'in çehresini değiştirdiğini söyledi. Mesire alanında vatandaşların rahatı için her şeyin düşünüldüğünü belirten Çeleğen, "Buraya gelen misafirlerimiz ve vatandaşlarımız, yemyeşil bir ortamda her ihtiyaçları yanı başlarında olan bir mesire alanı ile karşılaşıyor.  İnşallah Ekinözü'müzde turizm sezonunun Önümüzdeki Günlerde hareketleneceğini düşünüyoruz. Ekinözü'müze değer katan bu güzel hizmet ve diğer çalışmalardan dolayı desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç'a ve ekibine, şahsım ve ilçe halkı adına teşekkürü bir borç bilirim" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!