İdo Tatlıses 24 yaşında! Anne ve babasından duygusal paylaşım!

Güncelleme Tarihi:

İdo Tatlıses 24 yaşında Anne ve babasından duygusal paylaşım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 15:27

İmparator İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’ nın oğulları İdo Tatlıses 24 yaşına girdi. Tatlıses ve Tuna oğullarının doğum gününü sosyal medyada duygusal paylaşımlar ile kutladılar. İdo'nun doğum gününü İbrahim Tatlıses instagram hesabında paylaştığı fotoğraflar ile kutladı.

Haberin Devamı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde 24 yaşına bastı.

Baba İbrahim Tatlıses, Instagram üzerinden oğlu İdo'nun eski ve yeni fotoğraflarının bir arada bulunduğu bir kolaj hazırlayıp, “Bütün çocuklarım benim için altın değerindedir. Allah herkesin çocuklarını bağışlasın… İyi ki doğdun oğlum!” notunu düştü.

İdo Tatlıses 24 yaşında Anne ve babasından duygusal paylaşım

İdo'nun annesi Derya Tuna ise oğlunun İdo'nun çocukluk yıllarında birlikte pasta keserken bir doğum gününde çekilmiş fotoğrafını “Benim sevgilim aşkım hayatım ömrüm nefesim seni seviyorum” notu ile paylaştı.

İdo Tatlıses 24 yaşında Anne ve babasından duygusal paylaşım

Haberin Devamı

Anne ve babasının duygusal paylaşımlarına karşılık olarak İdo Tatlıses'de doğduğu zaman annesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafına “Bundan tam 24 sene önceydi. Yanımda olan benimle aynı duyguları, düşünceleri paylaşan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki annemsin Derikom. İyi ki babamsın Bıdıkçım. Sizleri çok seviyorum. Bugün beni sevenlerin günü.” notunu yazarak paylaştı.

İdo Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları olan İdo, tam ismi ile İbrahim Tatlıses 15 Şubat 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tatlıses TV'de çeşitli görevlerde çalışan İdo, 2013 yılında Tatlıses Kebap'ın işletmesini yapmaya ve DJ'lik yapmaya başladı. 2014 yılının Haziran ayında ilk teklisini, ardından bir çok tekli çıkarmıştır.

BAKMADAN GEÇME!