Hüseyin Özbakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Zonguldak’ın Sıkıntılarını Anlattı

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Özbakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Zonguldak’ın Sıkıntılarını Anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 13:00

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖZBAKIR, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I ZİYARET ETTİ.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Beştepe Cumhurbaşkanlığı Kulliyesi’nde gerçekleşen ziyarette, Hüseyin Özbakır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Zonguldak’ın önemli ve acil çözülmesi gereken sıkıntılarını anlattı. Şehrin karayolu ve tüneller sorunlarının had safhada olduğunu ve gelinen noktada sıkıntıları da önemli bir şekilde ifade eden Özbakır, bu konuda neler yapılması konusunda eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile de fikir alışverişi gerçekleştirildi.
Zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır, ilin genel durumlarını içeren bir kitapçığı da Cumhurbaşkanına verdi.
Yapılan ziyarette ,Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) üretimde ki sıkıntıları ve işçi açıklarının giderilmesi konunda da olan acil talepler ve özel kömür üreticilerinin redevans ücretlerinin düşürülmesi de ayrıntılı olarak iletildi.
Özbakır ,Zonguldak’ın teşvikli il olursa sıkıntılarının çözüleceği, bu konuda seçim döneminde çeşitli vaat ve söylemlerde bulunduklarını ifade ederek, Zonguldak’ın teşvikli il olması için yardım ve destek istedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ,Zonguldak’ın sıkıntılarına çözüm noktasında her türlü yardım ve desteğin verileceğini, teşvik konusunun ise incelenmesi gereken önemli bir konu olduğunu belirterek ,bu konuda da çalışma yapılacağını ifade etti.
Yapılan ziyaret çeşitli konular üzerine görüş alışverişi ile sona erdi. Cumhurbaşkanlığı ziyaretinde Özbakır’ın başdanışmanı Bora Pulat’da hazır bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!