Hürriyetoto.com, 400 galeriye uzandı 10 bin ’satılık araç’ ilanı yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetoto.com, 400 galeriye uzandı 10 bin ’satılık araç’ ilanı yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2007 00:00

Otomotiv sektörünü tek bir çatı altında toplamak, satıcılara ve alıcılara kolaylık sağlamak amacı ile geçen ay faaliyete geçen Hurriyetoto.com, 10 binin üzerinde satılık araç ilanı ve 400’den fazla üye galeriye ulaştı.

Dünyada en çok tercih edilen sistemlerden biri olan online oto alım-satım işlemleri Hurriyetoto.com sitesi ile birlikte Türkiye’de de uygulanmaya başladı. Yeni bir otomotiv portalı olan Hurriyetoto.com, araç alıp satmak isteyenleri, galerileri, bayileri, kiralama şirketlerini, otomotiv sektörü ile ilgili herkesi ve her şeyi tek bir çatı altında topluyor.

ON-LINE OTO SATIŞI GELİŞİYOR: İnternetin tüm dünyada hızla gelişen bir sektör olduğunu, özellikle on-line oto satışının bu konuda çok büyük bir gelişme gösterdiğini belirten Hurriyetoto.com Portal Müdürü Erol Demirtaş, Hurriyetemlak.com ile yakaladıkları başarıyı Hurriyetoto.com ile daha da yukarılara taşımayı hedeflediklerini söyledi. Demirtaş, 2006 yılı nisan ayında yayın hayatına başlayan Hurriyetemlak.com’un bir yıl içinde 255 bin emlak ilanı aldığını ve Türkiye genelindeki 40 bin emlakçının yüzde 10’unun siteye üye olduğunu vurguladı. Hurriyetemlak.com’un günlük 60 bin adetlik ziyaretin yanı sıra 2 milyon sayfanın görüntülendiğini kaydeden Demirtaş, bireysel olarak 100 bin kişiye hizmet verdiklerinin altını çizdi.

İLANLAR ÜCRETSİZ: Otomobil, ticari araç ve motosikletin yanı sıra yan sanayi sektörünün de sitede yer bulacağına değinen Demirtaş, sitenin kullanım kolaylığının yanı sıra birçok avantaj sunduğunu dile getirdi. Otomobilini satmak isteyenlerin ücretsiz olarak siteye ilan verebildiğinin altını çizen Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye’de gayrimenkul almak isteyen herkes Hurriyetemlak.com’u ziyaret ediyor. Hurriyetoto.com’da da hedefimiz bu. Şimdilik günde 20-25 bin arasında kullanıcı siteyi ziyaret ediyor. Site, ilanların dışında Türkiye’nin ilk haftalık otomotiv gazetesi Hürriyet Otoyaşam’ın yanı sıra; Autoshow dergisinden gelen güncel haberler, teknik ve test verileri ile de güncelleniyor. Hurriyetoto.com, eklenecek birçok fonksiyon ile hizmet yönünü artıracak."

İNTERNET ÜZERİNDEN KREDİ İMKANI: Bireysel ilanları ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirten Hurriyetoto.com Portal Müdürü Erol Demirtaş, tamamen ücretsiz olan bireysel ilanlarla araç sahipleri, araçlarının özelliklerini, fotoğraflarını siteye çok kolay girebildiklerini vurguladı. Demirtaş ayrıca, ilan verenlerin en fazla 10 fotoğraf koyabildiğini, bunun yanı sıra ilan sahibi veya üye galerilerin aracın videosunu çekip sitede yayınlayabildiklerini de belirtti. Ayrıca ilanlar arasında beğendiği aracı satın almak isteyenler, sitenin TEB ile yaptığı anlaşma sayesinde internet üzerinden kredi alma imkanına da sahipler. Hurriyetoto.com’dan beğenilen araç için kredi başvurusu yapıldığında normalden daha uygun faiz avantajı sunulması da sitenin dikkat çeken diğer bir özelliğini oluşturuyor.

Seçimden sonra daha canlanır

SEÇİM sürecinin otomobil almak ve satmak isteyenlerin beklemelerine neden olduğuna dikkat çeken Hurriyetoto.com Portal Müdürü Erol Demirtaş, ilan sayısında otomotiv sektöründe olduğu gibi ciddi bir duraklama olduğunu fakat seçimden sonra ilanlarda artış yaşanmasını beklediklerini söyledi. İlan veren bireylere Hurriyetoto.com olarak, hayata geçirmeyi düşündükleri bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında ufak hediyeler vermeyi düşündüklerini söyleyen Demirtaş, bunun için hazırlıkların devam ettiğini kaydetti. Demirtaş ayrıca, otomotiv firmaları ile yapacakları anlaşmalar sonrasında eylül ayından itibaren ’0’ kilometre araç ilanlarının da sitede yer alacağını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!