Hünü: Esnaf minnettar

Güncelleme Tarihi:

Hünü: Esnaf minnettar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 13:22

Hünü: Esnaf minnettar

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'ni ziyaret etti. Başkan Salahaddin Hünü her zaman hükümetin yanlarında olduğunu belirterek, "Her zaman esnafımızın yanlarında oldular. Her zaman beklentilerimizden daha fazlasını verdiler. Esnaflar kendilerine minnettar" dedi.

49 kooperatifin bağlı olduğu İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nin esnafa uygun faizli kredi verdiğini söyleyen Salahaddin Hünü, Ak Parti hükümetinin yüzde 47'lerde devraldığı kredi faizlerini yüzde 5'e düşürdüğünü hatırlattı. En uygun krediyi esnafların kullandığına dikkat çeken Hünü, bunun esnaf için büyük hizmet olduğunu anlattı. Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre reel olarak yüzde 7,4 büyüme kaydettiğini hatırlattı. Türkiye'nin bu oranla OECD ülkeleri arasında birinci, G20 ülkeleri içinde ikinci sırada olduğunu ifade eden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olmaya devam ediyoruz. Türkiye, etrafında yaşanan savaş, ekonomisine yapılan saldırılar ve oynanan oyunlara rağmen önüne çıkan engelleri birer birer aşarak bugünlere geldi. Bu noktada ekonomimizin tüm dinamiklerinin, esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin, herkesin büyük katkıları var. Geleceğe emin adımlarla yürüyoruz."

Kaya  ziyaretin ardından Bit Pazarı'nı dolaştı, ardından Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölünmüş yolunun Torbalı-İlkkurşun arasındaki 48,5 km'lik bölümünü Başbakan Binali Yıldırım'ın canlı bağlantısıyla hizmete açtı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!