Hotar Dur Durak Bilmiyor

Güncelleme Tarihi:

Hotar Dur Durak Bilmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 16:49

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI NÜKHET HOTAR, FOÇA SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNDE DÜZENLENEN TEŞKİLAT TOPLANTISINA KATILDI. TOPLANTININ ARDINDAN FOÇA SAHİL BANDINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUP, ESNAFA HAYIRLI İŞLER DİLEYEN HOTAR, PROGRAMINA MENEMEN TİCARET ODASINDA PARTİLİLER, MUHTAR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİYLE DÜZENLENEN TOPLANTIDA BULUŞARAK DEVAM ETTİ.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar, Foça Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen teşkilat toplantısına katıldı. Toplantının ardından Foça sahil bandında vatandaşlarla buluşup, esnafa hayırlı işler dileyen Hotar, programına Menemen Ticaret Odasında partililer, muhtar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle düzenlenen toplantıda buluşarak devam etti.
Menemen Ticaret Odasında konuşan Hotar, 1 Kasım’da vatandaşların oyunu kendine, ülkenin birliğine, kardeşliğine, ekonominin bozulmamasına, istikrar ve dünyanın Türkiye üzerinde oynadığı oyunları kabul etmemesine vermesi gerektiğinin altını çizdi. Hotar, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Karşımızda devlet ciddiyetinden uzak, önceki seçimde koalisyon istemiyoruz deyip bu seçimde koalisyon olursa kabul ederim diyen ve bir yandan da her şeye hayır diyen bir parti var. Bir diğer tarafta da Atatürk, bayrak ve cumhuriyeti tek başına sahiplenen, bunların ardına saklanan bir parti var. ’Atatürkçü iseniz gerekenleri yapın’ demek adına bize oy vermenizi istiyoruz. Terazinin bir kefesine ülkenin geleceğini, şimdiye dek yapılan işleri koyalım. Bir kefesine eksik yönlerimizi koyalım. Eminim ki yaptığımız işler, projeler çok daha ağır basacaktır. Söylediklerimiz vaat değil, taahhüttür. Kazanılan uluslararası prestij, kaldırılan vizeler, dünyanın önde gelen kongrelerinin ülkemizde yapılması boşa değil. Ülke işleyişine, iktidarına, refah düzeyine, ekonomisine bakılarak bu kongreler yapıldı. Bu avantajımızı, bu durumumuzu kaybetmemek için desteğinizi istiyoruz. Eleştiri, öneri ve desteklerinizle hep birlikte daha çok gelişelim.” Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Hotar, sorunlarının çözümü noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde takipçisi olacağını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!