Hocaya niye yok

G.SARAY’da bu senenin ön plana çıkan olayı rotasyon oldu.

Haberin Devamı

Fatih Hoca geniş kadroyu bulunca farklı kulvarlardaki maç trafiğinde bol bol oyuncu deniyor. Bu zaman zaman takım üzerinde sıkıntı oluştursa da problem de çıkarsa uygulama devam ediyor. Balıkesir karşısında da doğal ve beklenen bir rotaston vardı.
Fakat benim beklediğim asıl rotasyon olmadı. Ben bugüne kadar birçok oyuncu değişimini deneyen Fatih Hoca’nın kendisine rotasyon yapmasını bekledim işin açıkcası. Hoca’yı tribüne çıkar, kulübeyi de Ümit ve Hasan’a bırakır böylece kendini dinlendirir diye düşündüm.
Tabi bu sistemi oturmuş, iyi oynayan, oyuncular arasındaki kalite-form makası fazla açılmamış bir Galatasaray olsa yapılırdı. Hoca da işin gerçeği takımına o kadar güvenemez şu anda. Nitekim yedek kadro da olsa Galatasaray’ın ilk yarıdaki tatmin etmeyen, oyunu koparmakta zorlanan ve güven vermeyen görüntüsü bu tarz bir rotasyon için çok erken olduğunu gösterdi.

KAZANANLAR...

Haberin Devamı

İSTEKLİ, paylaşımcı oyunu ile yanında attığı golle Sercan gecenin kazananıydı. Ceyhun çok iyi oynamasa da attığı gol ona güzel bir ödül oldu. Emre Çolak mücadelesi, isteği ve konsantre olmuş görüntüsü ile öne çıkan oyuncuydu. Ama dönem itibarı ile en çok gole ihtiyacı olan oyuncu Elmander’di.

BALIKESİR KAZANÇLI

BALIKESİRSPOR ise Full Konsantre ile oynadığı maçta bence istediğini aldı. Galatasaray’a karşı açık, kora kor ve kazanmak isteyen bir takım vardı sahada. Hem hocası hem de oyuncuları için büyük bir vitrin maçı olan Galatasaray karşılaşmasında ellerinden geleni yaptılar.

İLKİ ZOR İKİNCİSİ KOLAY

SARI kırmızılı takım ilk yarısında ciddiye almakta zorlandığı rakibine karşı aynı oranda sıkıntı yaşadı. Rakibinin ilk yarıda oyuna ortak olmasına izin veren Galatasaraylı oyuncular, ikinci yarı işi ciddiye alarak maçı kopardı ve rahat bir galibiyet aldı. Geç de olsa ikinci yarı gerçek Galatasaray oyunu ile beklenen sonuç ortaya çıktı.

Yazarın Tüm Yazıları