Hobi Fest' heyecanı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Hobi Fest heyecanı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 14:14

Hobi Fest' heyecanı başlıyor

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenecek 'Hobi Fest' 20 Mayıs'ta Küba Halk Dansları ve Müzik Grubu'nun gösterisiyle başlayacak.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlediği basın toplantısında 'Hobi Fest' programı hakkında bilgi verdi. Hobi Fest'in belediye hizmet binası önünde 20 Mayıs Cumartesi saat 10.00'da başlayacağını belirten Başkan Böcek, 21 Mayıs Pazar saat 22.00'de sona ereceğini belirtti.
Hobi Fest'in geçen yıl 35 hobi kulübünün katılımıyla yapıldığını anlatan Böcek, 53 bin kişinin festival alanını ziyaret ettiğini kaydetti. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek Hobi Fest'e bu yıl 50 hobi kulübünün katılacağını duyuran Muhittin Böcek, 7'den 77'ye her kesime hitap eden festivale 50 binin üstünde ziyaretçi beklediklerini vurguladı.
Antalya'nın yanı sıra diğer illerden de hobi kulüplerinin katılacağı Hobi Fest'in, Türkiye'nin en geniş katılımlı hobi festivali olma özelliğine sahip olduğuna değinen Böcek, "Amacımız; hobi sahibi insanları bir araya getirerek, Antalya'nın sosyo-kültürel yaşamına katkı sağlamak. Her taştan insanın heyecan duyduğu ve güzel bir buluşma noktası olan Hobi Fest'i daha da büyüterek geliştireceğiz" dedi.
Başkan Böcek, Hobi Fest 2017'nin başlıca katılımcılarının Antalya Klasik Otomobil Kulübü, Türk Hava Kurumu, Antalya Motosiklet Kulübü, Antalya Off- Road Kulübü, TODOSK, Honda Türkiye, Antalya Fotoğraf Kulübü, Antalya Bisiklet Platformu, Model Araç RC Kulüp, Antalya Dalış Kulübü ve Antalya oryantiring Kulübü olduğunu ifade etti.
Festivalin Küba Halk Dansları ve Müzik Grubu ve Engelliler Tiyatro Grubu gösteriyle zenginleştirildiğini anlatan Başkan Böcek, "Küba grubu, festivalin ilk günü saat 18.00'de sahneye çıkacak. Tüm Antalya halkını 2 gün sürecek keyifli, heyecanlı Hobi Fest etkinliklerine bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!