Hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 11:01

Hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, kontörü kalmadığını belirterek bir yakınını arama bahanesiyle vatandaşların cep telefonlarını alıp kaçan M.B., polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

Manavgat'ta çeşitli tarihlerde cep telefonu görüşmesi yapmak bahanesiyle vatandaşların cep telefonlarını alarak kaçan M.B.'nin otelde konakladığı ihbarı üzerine asayiş büro amirliği ekipleri tarafından 8 Eylül gecesi operasyon düzenlendi. Otel görevlisi gibi seslenen polis ekiplerine kapıyı açan şüpheli M.B. kıskıvrak yakalandı.

Polis merkezinde ifadesi veren şüpheli M.B., 29 Ağustos, 2 Eylül ve 7 Eylül tarihlerinde ilçe merkezinde, kendisinin kontörünün kalmadığı ve bir yakınını aramak zorunda olduğu gerekçesiyle vatandaşlardan cep telefonlarını istediğini ve kaçtığını, telefonları bir cep telefonu bayiine sattığını itiraf etti. Şüpheli M.B.'nin ifadesi doğrultusunda çalıntı cep telefonlarını alarak müşterilerine satan cep telefonu bayii yetkilisi de gözaltına alındı.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüphelilerden cep telefonu bayii hakkında adli işlem yapılırken, hırsızlık şüphelisi M.B. sevk edildiği sulh ceza hakimliğince 'güveni kötüye kullanmak suretiyle hırsızlık' suçundan tutuklandı.

BİRİ CEZAEVİ FİRARİSİ 2 HÜKÜMLÜ YAKALANDI

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonlarda 'bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçundan 4 yıl 2 ay, 'Askeri kanuna muhalefet' suçundan 10 ay hapis cezası olmak üzere toplam 5 yıl hapis cezası bulunan ve Alanya Açık Cezaevi'nden firar eden E.A. ile 'Zimmet suçundan 7 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası bulunan E.D.'yi yakaladı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan hükümlüler, sevk edildikleri sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!