Hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 11:19

Hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde öğretmen çiftin evindeki hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 3 şüpheliden 1'i Antalya'da yakalandı. Demre'ye getirilen şüpheli tutuklandı.

Demre merkezi Gökyazı Mahallesi'nde 8 Aralık 2017 tarihinde bir öğretmen çiftin evine giren 3 şüpheli, 25 bin lira değerindeki ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Demre Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde ve çevredeki kamera görüntülerinde inceleme yaparak şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Şüphelilerin 07 MLY 09 plakalı otomobille olay yerine gelen, gözlük takan ve kapalı kıyafetler giyen 2 kadın ile 1 erkek şüpheli olduğu tespit edildi.

Çevre il ve ilçe emniyet müdürlükleriyle iletişime geçilirken, şüphelilerden A.K., Antalya'da yakalandı. Demre'ye getirilen A.K. sorgusunun ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. A.K. ifadesinde şüpheli 2 kadını Demre'ye gelirken yolda aracına aldığını belirtirken, kadınları tanımadığını öne sürdü. Polis 2 kadın şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!