Hırsızlık şüphelileri yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık şüphelileri yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 11:38

Hırsızlık şüphelileri yakalandı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 3 ayrı işyerinden cep telefonu, dizüstü ve tablet bilgisayar hırsızlığına karışan 3 şüpheli jandarmanın çalışması sonucu yakalandı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 17 Kasım'da Avsallar Mahallesi'ndeki işyerinden 5 cep telefonu, 18 Kasım'da Türkler Mahallesi'ndeki işyerinden 10 cep telefonu ve dizüstü bilgisayar, 23 Kasım'da Konaklı Mahallesi'ndeki işyerinden de 2 tablet bilgisayar ile 7 cep telefonu çalınması olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

Yürütülen çalışma sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin İrfan A. ile Ziya T. oldukları tespit edildi. Şüphelilerin çaldıkları malzemelerden 1 cep telefonunu Mahmutlar Mahallesi'ndeki Aydın S.'ye, 1 cep telefonunu Antalya'da Ramazan N.'ye, 1 tablet bilgisayarı ise Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir işletmeye sattığı belirlendi.

Şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri İrfan A.'nın Alanya merkezdeki bir otelde konakladığını tesit etti. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İrfan A.'nın ifadeleri doğrultusunda suç ortağı olduğu belirlenen Ziya T. ile malzemeleri satmak için verdikleri Aydın S. de yakalandı.

Şüphelilerin ikametlerinde ve otel odasında yapılan aramada 2 dizüstü bilgisayar, 5 tablet bilgisayar, 16 cep telefonuyla tabanca ve 7 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Savcılık talimatı doğrultusunda gözaltına alınan 3 şüphelinin işlemlerini sürdüğü belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!