Hintli dansçılar gelmeden biletleri tükendi

Güncelleme Tarihi:

Hintli dansçılar gelmeden biletleri tükendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 14:07

Hintli dansçılar gelmeden biletleri tükendi

Haberin Devamı

MERSİN Uluslararası Müzik Festivali (MERFEST) kapsamında sahne alacak, Hindistan’ın efsane dans grubu Navdhara Dans Tiyatrosu’nun biletleri tükendi.
Festivalin kapanış gösterisi olan 'A Passage to Bollywood' adlı esere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Geleneksel Hint danslarını modern dansla buluşturan ve dünya turneleri gerçekleştiren Navdhara Dans Tiyatrosu, 25 Mayıs saat 20.00’de, bin 500 kişilik Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alacak.
Ashley Lobo'nun koreografisini yaptığı, romantizm ve dramayla bezeli eser, hayallerinin peşinden koşarak büyük şehre, Mumbai’ye giden bir gencin hikayesini anlatıyor. Enerjisi yüksek gösteri, Hindistan’ın gerçek canlılığını ve büyüsünü sahneye taşıyor. Klasik Hint danslarıyla birlikte modern dans temalarını da içinde barındıran müzikal, 22 kişilik kadroyla izleyici karşısına çıkıyor.
Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, Avrupa Festivaller Birliği üyesi organizasyonun 16 yıldır sanatseverlerin yoğun ilgisiyle bugünlere geldiğini söyledi. Yağcı, bu yıl da sanatseverlerin festivale sahip çıkmasının önümüzdeki yıl yapılacak program için büyük bir güç kaynağı olduğunu kaydetti.

Mustafa ERCAN / MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!