Hilton İzmir'de Ege lezzetleri zamanı

Güncelleme Tarihi:

Hilton İzmirde Ege lezzetleri zamanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 14:27

Hilton İzmir'de Ege lezzetleri zamanı

Haberin Devamı

HİLTON İzmir, nisan ayında İzmir'e gelecek yerli ve yabancı misafirler ile İzmirliler'i Ege yemekleri lezzetleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.
Şef Şamil Akşit ve ekibi tarafından hazırlanan ve tamamı Ege yöresine özgü yemeklerden oluşan degüstasyon mönüsünün spesiyali 'Çeşme bazina' yöresel bamya, enginar ve şevket-i bostan ile güveçte kuzu ebegümeci beğendi ile servis ediliyor. Kimyon ile tatlandırılmış fava, sakız ile tatlandırılmış zeytinyağlı enginar, deniz börülcesi, rezeneli pazı sarma, soğan mücver, Ege usulü kabak çiçeği dolması ile başlayan mönü, Karaburun keçi yoğurdu ile hazırlanan radika, turp otu ve cibes sotenin ardından kızılcıkla tatlandırılmış kuşkonmaz sorbe ile verilen kısa bir moladan sonra Çeşme bazina ile sürüyor ve biberli dondurma eşliğinde kuşkonmaz ve incirli turta ile sonlanıyor.
Nisan ayı boyunca rezervasyon yaptırarak öğle servisinde 9'ncu katta bulunan teraslı Level 9 Restauran'ta, akşam servisinde ise körfez manzaralı Windows on the Bay Restauran'ta bu tadlar deneyimlenebilecek.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!