‘Hikayesi olan kadınlar' ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

‘Hikayesi olan kadınlar ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2018 16:45

‘Hikayesi olan kadınlar' ödüllendirildi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Kadınlar Kurulu tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘hikayesi olan kadınlar’ ödüllendirildi.
Sultaşa Otel’de gerçekleştirilen törene, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın eşi Zeliha Elvan, Vali Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile iş insanları, sanayiciler ve çok sayıda kadın davetli katıldı.
‘Hikayesi Olan Kadınlar’ı anlatan sinevizyon gösteriminin ardından söz alan Zeliha Elvan, dünyada birçok ülkede savaşlara, çatışmalara ve zulümlere şahit olunduğunu ve bu durumun en çok kadınları ve çocukları etkilediğini belirterek, ülkemizin, insani yardımlarla dünyanın dört bir yanında mazlumları, mağdurları ve özellikle de kadın ve çocukları yalnız bırakmadığını söyledi.
Konuşmaların ardından Mersin GİAD Başkanı İzol ve Kadınlar Kurulu Başkanı İzol tarafından Zeliha Elvan ve  Zeliha Su’ya teşekkür plaketi verdi. Ardından Zeliha Elvan ve Zeliha Su tarafından, ‘Hikayesi Olan Kadın’lara ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!