Herkesle bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Herkesle bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 10:39

Herkesle bayramlaştı

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyenin giriş katında hem personelle hem de vatandaşlarla bayramlaştı. Ardından da esnafı ziyaret etti.

Önce belediyede personeli ve vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Akpınar, onlarla bol bol fotoğraf da çektirdi. Başkan Akpınar'a meclis üyeleri ve bürokratlar da eşlik etti. Daha sonra Karşıyaka Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Akpınar; birlik, dayanışma ve kardeşlik mesajı verdi. Başkanı karşılarında gören dükkân sahipleri de memnun oldu.

Öte yandan; Karşıyakalıların daha temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için özel bir ekip kuran belediye, ilçe genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışması yaptı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Göreve geldiğimiz günden bu yana, önce çalışanımızın sonra tüm halkımızın mutlu olması için çalıştık. Bayramda da onları makama çağırmak yerine, biz personelimizin ve esnafımızın yanına giderek bayramlarını kutladık. Çünkü biz büyük bir aileyiz. İçinizdeki bayram çocuğu sevincinin kaybolmadığı; huzur dolu, adaletli ve barış içinde nice mutlu bayramları birlikte yaşamayı umut ediyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!