Herkes Bu Ä°ÅŸin PeÅŸinde.. Haberiniz Olsun !

Güncelleme Tarihi:

Herkes Bu Ä°ÅŸin PeÅŸinde.. Haberiniz Olsun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2010 14:50

Bu okulun mezunlarını firmalar işe alırken deneyim aramıyorlar, hatta bu kişiler eğitim bitmeden bile firmalar tarafından kapılıyor.

Haberin Devamı

KiÅŸilerin ArkadaÅŸlarından bile sır gibi sakladıkları eÄŸitim!!                  Â

Çin’den gelen bardaklar, kendiliğinden ısıtmalı terlikler, Afrika’ya gönderilen battaniyeler... Katılımcıların elektronik cihazlardan bio-dizel makinesine kadar birbirinden ilginç ürünlerin yer aldığı stantlarla karşılandığı eğitim salonları...

İlk başta ne olduğunu anlamakta zorlandığınız bu yer aslında Amerika merkezli bir okul ve burada internet aracılığıyla ticaret yapmanın incelikleri öğretiliyor.

İnterneti kullanarak ticaret yapmanın, iç ve dış piyasada kazanmanın yollarını  öğreten, kişilerin laptoplarını iş makinesine çeviren, cazip iş fikirleri ve  fırsatlar sunan Yorktrade  Uluslar arası İnternet Ticareti Okulları’ndan bahsediyoruz.

/images/100/0x0/55eb50d1f018fbb8f8b9615b

Haberin Devamı

Yorktrade’in en büyük farkı katılımcıların yeni ürün ve pazarlar bularak gerek kendi  işlerini gerekse çalıştıkları şirketleri ileriye götürebilmeleri...

Yorktrade eğitimlerinde katılımcılar, gerçek şirketlerle gerçek ticaret yaparak adım atıyor. Dünyanın en büyük ve karmaşık sitelerinden en küçüğüne kadar internette alım satım yapabilir hale geliyorlar.

Mezunların en büyük farkı da informasyona ulaşabilme teknikleri dersinde normal kişilerin ulaşamayacakları bilgilere ulaşarak hızlı al –sat yapabilmeleri, mezunların piyasaya yeni çıkacak ürünleri dahi piyasaya çıkmadan  bulabilmeleri , onların ticarette veya çalıştıkları firmaların satış güçlerinde çok önem ve fark yaratmakta.

20 yıldır bu işi  yapanlar bile aranan veya satılmak istenen  ürün konusunda  bir Yorktrade mezunu kadar piyasaya hakim olmadığı görülmekte.Yeni bilgilerle donatılmış Yorktrade öğrencisi adeta bir navigasyon gibi çalışmakta ve internette istediği ürünü ve bilgiye çok hızlı bir şekilde ulaşabilmekte .


PATRONLAR BU MEZUNLARIN PEŞİNDE! Â

Yorktrade’in sunduğu programla katılımcılar internet ile her türlü ticaretin, sıfırdan son satış noktasına kadar alım-satım yapmanın, internette brokerlık, sermayesiz ticari aracılık yaparak para kazanmanın tekniklerini ve tiyolarını uygulamalı olarak öğreniyor.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb50d1f018fbb8f8b9615d
    Â
YORKTRADE MEZUNLARI NEDEN TERCÄ°H EDÄ°LÄ°YOR?
En büyük farkları  firmaların ne istediğini     bilen  öğrenci  yetiştirmek . 

 Programlarında piyasada ne varsa o kuralları önde tutan okul  bu eğitim sistemi sayesinde firmalarında göz bebeği olmuş. YORKTRADE sertifikasını gören firmaların , bu mezunları piyasa şartlarının üstünde bir maaşla işe aldıklarıda  biliniyor.

- YORKTRADE, şirketinin Merkezi Newyork’ta. Başarılı öğrencilerini  başta Amerika olmak üzere  yurtiçinde veya yurtdışında uluslararası firmalara  yerleştiriyor.

- Türkiye’de  24870  mezun verenÂYORKTRADE; Ä°stanbul, Ä°zmir, Bursa  ve  Ankara  baÅŸta olmak üzereÂ
bireysel, kurumsal ve vip (gizli egitim)  olarak  3 özel program verdi.

Program sonunda T.C.Başbakanlık onaylı ve uluslararası geçerliği olan sertifika sahibi olunuyor.
- Yorktrade’in eğitmen kadrosunda  iş dünyasının profesyonel  isimleri yer alıyor.

Kimler katılabilir  Â
-Kurumsal  şirketlere korkmadan başvurarak çalışmayı hedefleyenler
- Kendi işini  kurmayı hedefleyenler

Eğitim Noktalarını ve ücretlendirme hakkında bilgi almak  isteyenler kurumun
yorktrade.net  adresinden ulaşabilir.

. Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!