Her okura özel ilgi

Güncelleme Tarihi:

Her okura özel ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2018 10:59

Her okura özel ilgi

Haberin Devamı

YAZAR ve Oyuncu İclal Aydın, İzmir'de bir AVM'de yeni romanı "Üç Kız Kardeş"i okurları için imzaladı. Yazara ve kitabına ilgi nedeniyle uzun kuyruklar oluşunca İclal Aydın, İstanbul'a dönüş zaatini erteleyerek, sıra bekleyen herkese kitap imzaladı.

Aile hikayelerini yazmayı çok sevdiğini belirten İclal Aydın, roman yazmaya 40 yaşından sonra cesaret edebildiğini, tüm kitaplarının birbiri ile ilintili olduğunu anlattı. Son kitabı Üç Kız Kardeş'in, 'En çok satan kitaplar' arasına girmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Aydın, kadınların kitabı kız kardeşlerine ya da kız kardeşleri kadar sevdikleri bir tanıdıklarına hediye ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bu çok mutluluk verici bir şey. Üç Kız Kardeş, birbiriyle ilintili bir serinin üçüncüsüdür. Ama devam kitabı gibi değil. Kitapta hayata dair her şey var" diye konuştu. İmza gününde uzun kuyruklar oluşması üzerine tüm hayranlarıyla tek tek ilgilenmek istediği için İzmir-İstanbul uçağını erteleyen Aydın, "Bir ara imza sırasındaki kuyruğa baktım. Önce yemek kuyruğu zannettim. Yakında bir hamburgerci olduğunu düşündüm. Kuyruğun sonuna doğru gittiğimde herkesin benimle tanışmak için beklediğini gördüm. 'Mümkün değil bitmez' diye düşündüm. İki saat süresince sırada imza için bekleyen kitapseverler var. O kişiyi bir imza atıp gönderemezsiniz. Gözünün içerisine bakıp 'Nasılsınız, benim için beklediniz teşekkür ederim' demelisiniz. Bu yüzden uçağımı erteledim. Ben beklemekten çok memnunum. Mutlu bir yorgunluk var."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!