Her gün bin 200 kişiye ücretsiz yemek ikramı

Güncelleme Tarihi:

Her gün bin 200 kişiye ücretsiz yemek ikramı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 18:56

Her gün bin 200 kişiye ücretsiz yemek ikramı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de 16 yıl önce kurulan Pamukkale Eğitim ve Sağlık Vakfı (PASVAK), her gün ihtiyaç sahibi bin 200 kişiye 2 öğün sıcak yemek ikramı yapıyor. 215 düzenli bağışçısı bulunan vakfı ziyaret eden Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, faaliyetleri yerinde inceleyerek vakfın önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Denizli'de 16 yıl önce ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla kurulan PASVAK, ihtiyaç sahibi vatandaşlara günde 2 öğün sıcak yamak sunuyor. Hayırseverlerin desteklerini de alan PASVAK yardıma muhtaç, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak programı kapsamında düzenlediği ziyaretlerin ilkini her gün 1200 kişiye, 2 öğün sıcak yamak ulaştıran PASVAK'a yaptı. Vali Altıparmak, her gün binlerce kişiye sıcak yemeklerin hazırlandığı bölümleri gezdi. Vali Altıparmak burada PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz'dan bilgi aldı. Topuz, Vakfın 215 düzenli bağışçısı bulunduğunu ve her gün 1200 kişiye iki öğün yemek ulaştırdıklarını söyledi.

PASVAK'ın çok önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Vali Altıparmak, düzenli bağış yapan hayırseverlere teşekkür etti. Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırmanın önemine değinen Vali Altıparmak, "Burada 215 düzenli bağışçımız ve bunların yanı sıra bağışta bulunan hayırseverlerimizin desteğini arkasına alarak büyük bir gönüllüler ordusu oluşturulmuş. Hayırseverlerimiz başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum" dedi.

PASVAK'ın ardından Karayolları 27. Şube Şefliğini ziyaret ederek, bölünmüş yol çalışmaları ve Karayollarının kentteki yatırımları hakkında bilgi alan Vali Altıparmak, Karayolları 27. Şube Şefi Sait Arıduman'dan yatırımlar ve yol çalışmaları hakkındaki gelişmeleri dinledi. Vali Altıparmak, çalışmaların öngörülen zamanda yapılması talimatını verdi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!